Leyla ile Mecnun film mi oluyor? Ünlü oyuncu Serkan Keskin açıkladı

Leyla ile Mecnun film mi oluyor? Ünlü oyuncu Serkan Keskin açıkladı

Ünlü oyuncu Serkan Keskin, TRT 1 ekranlarında üç sezon yayınlanan ama etkisi hala bitmeyen 'Leyla ile Mecnun' dizisinin beyazperdeye taşınabileceğini söyledi.

Oyuncu Serkan Keskin, geçtiğimiz haftalarda Kırmızı Oda dizisinden ayrılan sevgilisi Meriç Aral ile yürüyüş yaparken Magazin Hattı kameralarına yakalandı. 

Leyla ile Mecnun film mi oluyor? Ünlü oyuncu Serkan Keskin açıkladı - Resim : 1

TRT 1’in kısa sürede fenomen olmayı başarmış dizisi Leyla ile Mecnun’da İsmail Abi karakterini canlandıran Serkan Keskin, projenin 10. yılında hala unutulmamasına mutlu olduğunu belirtti.

Leyla ile Mecnun film mi oluyor? Ünlü oyuncu Serkan Keskin açıkladı - Resim : 2

Leyla ile Mecnun’a başlarken bu kadar sevileceğini tahmin etmediklerini belirten Serkan Keskin, “Biz kendi aramızda bir mahalle komedisi çekerken bambaşka bir yere gitti” dedi. 

“Leyla ile Mecnun film olacak mı?” sorusuna Keskin, “Böyle şeyler konuşuluyor ama hayata geçmesi bizim elimizde olan bir durum değil. Birisi bu organizasyonu yaparsa neden olmasın?” yanıtını verdi.

Leyla ile Mecnun film mi oluyor? Ünlü oyuncu Serkan Keskin açıkladı - Resim : 3

Dört yıldır oyuncu Meriç Aral ile aşk yaşayan Serkan Keskin, 14 Şubat’ta özel bir planlarının olmadığını belirtti. Ünlü oyuncu, “Bir plana ihtiyacımız yok. Zaten dört yıldır beraberiz. Yeni sevgililer kutlayabilir. Ekstra bir planımız yok, evde olacağız” dedi.

Ünlü oyuncu çift daha sonra el ele uzaklaştı. 

Kaynak: Haber Global TV

Leyla ile Mecnun dizisi TRT 1 dizileri Serkan Keskin dizi haberleri