Leigh-Anne Pinnock kırmızı halıda zor anlar yaşadı! Eteği havalandı

Magazin Haberleri
Leigh-Anne Pinnock kırmızı halıda zor anlar yaşadı! Eteği havalandı

Boxing Day filmiyle şarkıcılıktan oyunculuğa adım atan Leigh-Anne Pinnock, kırmızı halı için cesur bir tasarım tercih etti. Ünlü isim bir ara rüzgarın esmesiyle zor anlar yaşadı.

Rol aldığı Boxing Day filminin galasına katılan Leigh-Anne Pinnock iddialı tarzıyla gündem oldu. Her yanında dekoltesi olan bir elbise tercih eden şarkıcı Leigh-Anne Pinnock, kırmızı halıda yürüdüğü sırada aniden rüzgar esince elbisesi yukarı doğru dalgalandı.

Pinnock, son anda elbisesini tutarak engel oldu. Sürekli diken üstünde olan Pinnock için bazı hayranları "Bu kadar iddialı olduysan kapamak için çabalama" yorumları yaptı.

Leigh-Anne Pinnock kırmızı halıda zor anlar yaşadı! Eteği havalandı - Resim : 1

Instagram'da 8 milyon takipçisi bulunan Leigh-Anne Pinnock, giydiği elbise kadar filmde gösterdiği olağanüstü performansla da adından söz ettirdi.

Leigh-Anne Pinnock kırmızı halıda zor anlar yaşadı! Eteği havalandı - Resim : 2

ANNE OLDU

Futbolcu Andre Gray, geçtiğimiz yıl mayıs ayında şarkıcı sevgilisine evlenme teklifinde bulunmuştu. Ünlü çift, geçtiğimiz aylarda anne-baba oldu.

Uzun süredir futbolcu Andre Gray ile aşk yaşayan İngiliz şarkıcı Leigh-Anne Pinnock, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla müjdeli haberi duyurmuştu.

Öte yandandan Leigh-Anne Pinnock, eski adı 'Rhythmix' olan 'Little Mix' müzik grubunun üyeleri arasında yer alıyor. Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ve Jade Thirlwall'dan oluşan gruptan Jesy Nelson geçtiğimiz yıl ayrılmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

magazin magazin haberleri