Kuzey Yıldızı İlk Aşk 50. Bölüm İzle

Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı İlk Aşk
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 50. Bölüm İzle

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin heyecanla beklenen 50. bölümü 6 Şubat 2021 Cumartesi günü Show TV ekranlarında yayınlandı. İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 50. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kuzey Yıldızı İl Aşk'ın çok konuşulan 50. bölümü Show TV kanalında yayınlandı. 

KUZEY YILDIZI 50. BÖLÜMDE NE OLDU?

Alışveriş sırasında Nahide'nin doğum sancılarının başladığı böylümde paniğe kapılan Sefer'in telaşlı halleri izleyenleri güldürdü. İki aşık Kuzey ve Yıldız'ın restoran konusunda inatlaşmasında Kuzey galip gelirken, Yıldızı'ın düşünceli hali dikkatlerden kaçmadı.

KUZEY YILDIZI 49. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kuzey ve Yıldız'ın arasına bu kez de demir parmaklıklar girmiştir. Ama bu sefer ikisi de çaresizdir. Kuzey, Yıldız'ı özgürlüğüne kavuşturmaya yemin este de kendisinin de yapacağı pek bir şey yoktur. Tutsak aşıklarımızın kaderlerine razı olmaktan başka çaresi yoktur. Her engeli gerek bedel ödeyerek gerekse de acı çekerek aşan aşıklarımız bu sefer bakın nasıl kurtulacak? 

KUZEY YILDIZI 50. BÖLÜM İZLE

Kuzey Yıldızı dizisinin 50. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link. 

KUZEY YILDIZI'NIN KONUSU

Kuzey’le Yıldız; bir köprünün üstündeki iki inatçı keçi, aynı denizin iki hırçın dalgasıdır. Yıldız, Kuzey’i, kendini bildi bileli sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Aileler de birbirinin can dostu olduğundan Kuzey’le Yıldız’a ivedilikle birer söz yüzüğü takılır. Amma ve lakin, Kuzey, üniversite okumak için İstanbul’a gittiğinde tüm sözlerini unutur, yeni aşklara yelken açar.

Bu durum, ailesi ve Yıldız tarafından öğrenildiğinde ise Kuzey, kendi ailesi dahil köydeki herkes tarafından aforoz edilir. Artık Kuzey’in ne bir memleketi, ne de bir ailesi vardır. Yıldız, Kuzey’ini, göğünü ayakta tutan direğini, bildiği tek yönünü kaybetmiş, kalbine çakılan bir kazıkla öylece kalakalmış, bunun acısını, bir an olsun unutmamıştır. 

Kuzey, aşık olduğu kadınla evlenmiş, üç çocuk sahibi olmuştur ama Yıldız’a yaşattığını tam yirmi sene sonra yaşamış, terk edilmiş; üstelik dolandırılıp sıfır noktasına gelmiştir. Kuzey, yıllar önce binbir umutla geldiği ve hayallerini, en güzel günlerini yaşadığı şehri, üç kızıyla birlikte terk edip memleketine dönmeye karar verir. 

Kızlarıyla birlikte kendisini doğduğu topraklara kabul ettirecek, ettiremese de gitmeyecek, orda kalacaktır. Ama Yıldız, onu geldiği yere göndermeye, onu döndüğüne pişman etmeye yeminlidir. İşin içine bir de biri genç kadınlığın eşiğinde, biri ergenliğin doruklarında, diğeri de çocuk yaşta üç tane kız çocuğu ve Kuzey yüzünden birbirine düşman olmuş iki aile eklenince olaylar kontrol edilemez bir hal alır.

Kuzey gitmemeye, Yıldız affetmemeye, aileler de barışmamaya yeminlidir. Bu inat hikayesinden en çok inat eden, pes etmeyen galip çıkacaktır. Şimdilik kimsenin pes etmeye niyeti yoktur.

FRAGMAN: 

 

dizi izle dizi haberleri show tv dizileri full dizi izle Show TV Kuzey Yıldızı izle