Kuruluş Osman’ın kadrosuna Almanya’dan sürpriz transfer

Kuruluş Osman
Kuruluş Osman’ın kadrosuna Almanya’dan sürpriz transfer

Burak Özçivit'în başrolde yer aldığı atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna ünlü bir Alman aksiyon oyuncusu katıldı.

atv’nin Bozdağ Film imzalı dizisi “Kuruluş Osman” 3. yılında da çarşamba akşamları seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor.

Yapım ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda bu sezon Ahmet Yılmaz oturuyor.

Kuruluş Osman’ın kadrosuna Almanya’dan sürpriz transfer - Resim : 1

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Burak Özçivit’in başrolünü oynadığı dizinin kadrosuna son olarak ünlü bir Alman aksiyon oyuncusu katıldı.

Yazmeen Baker, reyting rekortmeni dizide Julia karakterine hayat verecek. Savaşçı bir kadın olan Julia diziye renk katacak.

Kuruluş Osman’ın kadrosuna Almanya’dan sürpriz transfer - Resim : 2

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey'e karşı tek şanslarının güçlerini birleştirmek olduğunu gören tekfurlar Nikola, Kosses ve Rogatus artık aynı masada dost olarak oturmaktadır. Osman Bey'i toplantılarına davet eden tekfurları büyük bir sürpriz beklemektedir.

İstihbarat toplamak üzere Harmankaya Kalesi'ne gidip Mari Kosses'le buluşan Malhun Hatun, Şam'dan bölgeye gelecek büyük bir kervanın haberini alır. Osman Bey bu istihbaratı avantajına çevirip tekfurlara darbe indirmek için zekice bir plan kurar. Malhun Hatun, savaşa dahil olmak istediğini Osman Bey'e söyler. Papaz Gregor'un Hıristiyan halka buluşmasından rahatsız olan tekfurlar, Osman Bey'in bölgedeki etkisini artırmak için yaptığı hamlelerin önüne geçebilmek için yeni kararlar alır.

Osman Bey, bölgenin kaderini etkileyecek baskın için nasıl bir strateji kuracak? Tekfurlar kervanlarını Osman Bey'den korumak için ne yapacak? Turgut Alp kervan baskınında nasıl bir rol alacak? Papaz Gregor'un Hıristiyan halkla buluşması Osman Bey'in bölgedeki nüfuzunu nasıl etkileyecek? Malhun Hatun'un cenk meydanına dönüşü neleri değiştirecek? Tekfur Rogatus, en güvendiği komutanının ölümüne nasıl yanıt verecek?

Kaynak: Diğer

Kuruluş Osman Kuruluş Osman dizisi haberleri dizi dizi haberleri Kuruluş Osman 69. Bölüm izle