Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı

5 sezon boyunca ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde olan Osmanlı Devletin kuruluşunu anlatan dizi Kuruluş Osman olarak ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak

Başrollerini Burak Özçivit'in oynayacağı Kuruluş Osman dizisine dair merak edilen soruların cevapları netleşmeye başladı.Bamsı karakterini canlandıran Nurettin Sönmez'in dizide yer alacağı tanıtımdan belli oldu.

25 AYRI DİLE ÇEVRİLDİ

Kuruluş Osman'ın ikinci tanıtımı bir hafta içerisinde yalnız Twitter'da 52 milyon 625 bin etkileşim aldı. İkinci tanıtım başta İngilize, İspanyolca, Arapça, Rusça, Endonezce ve Urduca olmak üzere 25 ayrı dile çevrildi.

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Kuruluş Osman, 1. bölüm fragmanı ile izleyici karşısına çıktı. Kuruluş Osman dizisi ilk bölümü ile 20 Kasım Çarşamba akşamı ekranlara gelecek.

Kuruluş Osman dizisi, Diriliş Ertuğrul'u canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi Kurşun'la aynı günde yayınlanması reyting yarışında sevenleri ikiye mi bölecek? Merakla bekleniyor.

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Resim : 1

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR? 

Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosu henüz netleşmedi. Ama Bamsı karakterini canlandıran Nurettin Sönmez dizide yer alacağı tanıtımdan belli oldu. Kuruluş Osman İstanbul Beykoz Riva'da deniz kıyısında büyük bir alana kurulan bir platformda çekiliyor.

Kuruluş Osman dizisinde Osman beyin hikayesi 10'lu yaşlardan itibaren başlayacak. Dizinin bu döneminde Ertuğrul Gazi karakteri diziye devam edecek. Ama dizi yavaş yavaş Ertuğrul Gazi döneminden Osman beyin dönemine geçiş yapacak.

Kuruluş Osman Diriliş Ertuğrul Burak Özçivit