Kuruluş Osman'ın Hazal Hatun'u Yeşim Ceren Bozoğlu'dan mini şortlu poz

Kuruluş Osman
Kuruluş Osman'ın Hazal Hatun'u Yeşim Ceren Bozoğlu'dan mini şortlu poz

ATV'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman'da Hazal Hatun'u canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu son olarak dekolteli pozlarıyla beğeni topladı.

Burak Özçivit’in başrolde yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin Hazal Hatun'u Yeşim Ceren Bozoğlu, verdiği kilolarla sık sık gündeme geliyor.

2017 yılında mide küçültme ameliyatı olan ve sonrasında iki yılda 50 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son fotoğrafı sosyal medyayı salladı.

Kuruluş Osman'ın Hazal Hatun'u Yeşim Ceren Bozoğlu'dan mini şortlu poz - Resim : 1

Karantina günlerinde daha da zayıfladığı görülen Bozoğlu'nun son üç yıldaki değişimi dikkat çekti.

Kuruluş Osman'ın Hazal Hatun'u Yeşim Ceren Bozoğlu'dan mini şortlu poz - Resim : 2

Ünlü oyuncu paylaşımına yazdığı şu notla da beğeni topladı:

"Kesintisiz bir hayret ve şefkatle bakıyorum hayata. Bir süredir. Olanı olduğu gibi görmenin, olandaki, plandaki hayrı bilmenin peşindeyiz. Yalana, dolana; kötülüğe ve karanlığa da bakıyorum. Kaçırmıyorum gözümü. Göz göze geliyoruz. Anlıyorum. Öyle olmasının bir sebebi var. Saf iyilik varsa; tam da bu sebepten, saf kötülük de var. An’lamak kabulü kolaylaştırıyor.

Yeni bilgi: Kolay olan da en az ‘zor’ kadar lezzetli olabiliyor. Kabul sevgiyi, sevgi dengeyi doğuruyor. Ben en çok merkezimden dengede izlediğimde seviyorum kendimi ve hayatı. Şimdi daha iyi anlıyorum. Sevgiyi dışarıya koymadan, ihtiyaç haline getirmeden, onun içinden zevkle akmayı öğrendim çok şükür. Ağzımı toplayamamak gülmekten, içeriden gelen neşeden mütevelli... O yüzden bugünlerde en çok kendime; sonra dostlara hiç durmadan söylüyorum: Seni seviyorum."

Kaynak: Haber Global TV

Kuruluş Osman Yeşim Ceren Bozoğlu