Kuruluş Osman 75. Bölüm İzle... ATV Kuruluş Osman yeni bölüm izle

Kuruluş Osman

ATV dizisi Kuruluş Osman'ın 75. bölümü yayınlandı. 15 Aralık 2021 Çarşamba günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Kuruluş Osman 75. Bölüm İzle.

Kuruluş Osman dizisinin merakla beklenen 75. bölümü 15 Aralık 2021 Çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlandı. Kuruluş Osman'ın yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

KURULUŞ OSMAN 74. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

'Kuruluş Osman'ın 74'üncü bölümde Osman Bey adeta dört koldan kuşatılıyor. Madendeki patlamanın ardından tekfurlara esir düşen Boran Alp, Tekfur Nikola tarafından infaz edilmek üzereyken, Selçuklu Veziri Alemşah, Osman Bey'i kontrol altına almak hedefiyle Bitinya'ya geliyor. Yakalanan Turgut Bey ve Mari ise Osman Bey'in yardımına muhtaç!

Turgut Bey ölümün kıyısında

İnegöl'ün madenlerini ele geçiren Osman Bey'e tekfurların kurduğu tuzak sonucunda yaşanan patlama ortalığı karıştırır. Osman Bey mahsur kalan alplerine ulaşmaya çalışırken, Boran Alp esir düşer. Peşlerindeki askerlerinden daha fazla kaçamayan Turgut Bey ve Mari ise Tekfur Nikola'ya yakalanır.

Tekfur Kosses'in kılıcı Şeyh Edebalı'nın boğazında!

Kayı Obası, Boran'ın esaretiyle yıkılır ve Osman Bey esir alpini kurtarabilmek için İnegöl Kalesi'ni hedef almaya hazırlanırken, bölgeye gelen Selçuklu Veziri Alemşah'ın Kayı Obası ziyaretinde "Osman Bey başına buyruk hareket etme devrin bitti" sözleri tekfurlar için yeni bir umut haline gelir! Tekfur Kosses'in Şeyh Edebalı'nin boğazına kılıcını dayaması bayrağı taşıran son damla olur!

 

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ 75. BÖLÜM FULL İZLE

15 Aralık 2021 Çarşamba günü ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman Dizisinin 75. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

dizi izle Kuruluş Osman dizisi dizi haberleri ATV dizileri dizi ATV kuruluş osman izle kuruluş osman son bölüm izle kuruluş osman yeni bölüm izle atv izle