Kuruluş Osman 68. Bölüm Full İzle - 27 Ekim

Kuruluş Osman
Kuruluş Osman 68. Bölüm Full İzle - 27 Ekim

ATV dizisi Kuruluş Osman'ın 68. bölümü yayınlandı. 27 Ekim 2021 Çarşamba günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kuruluş Osman dizisinin 68. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Kuruluş Osman 68. Bölüm İzle.

Kuruluş Osman dizisinin merakla beklenen 68. bölümü 27 Ekim 2021 Çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlandı. Kuruluş Osman 68. bölümü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

KURULUŞ OSMAN 68. BÖLÜMDE NE OLDU?

Osman Bey'in kurduğu oyunla Papaz Gregor'u geri alması tekfurların büyük hayal kırıklığı yaşamasına neden olur. Bu gelişme üzerine, Tekfur Nikola, Tekfur Kosses ve Tekfur Rogatus, Papaz Gregor'u Osman Bey'in elinden alabilmek için birlikte hareket etme kararı alır. Tekfurların ittifakını haber alan Osman Bey bu birliği adım adım dağıtmaya karar verir ve ilk hedef olarak Tekfur Rogatus'u seçer.

Bu sırada Tekfur Kosses, Bizans İmparatoru'ndan Papaz Gregor'un acilen yakalanıp kendisine gönderilmesini bildiren bir mesaj alır. Tekfur Kosses, imparatorun bu talebini Osman Bey'le paylaşarak Papaz Gregor'un kendisine teslim edilmesini ister.

Bala Hatun ve Malhun Hatun, Söğüt'ten obaya dönerken Katalanların pususuna düşer. Hatunlar kahramanca savaşırken, hamile olan Bala Hatun yaralanır. Saldırı haberi Kayı Obası'na ateş gibi düşerken, Bala Hatun kendisinden çok bebeği için endişelenir. İntikam yemini eden Osman Bey ise saldırının arkasındakileri cezalandırmak için harekete geçer.

KURULUŞ OSMAN 67. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Katalan esirin saldırı emrini Tekfur Kosses'in verdiğini itiraf etmesinin ardından, Osman Bey obada kendisini ziyarete gelen tekfurla esiri yüzleştirir. Tekfur Kosses, üzerine atılan suçu kabul etmezken, tekfurlar arasındaki çekişmeyi gören Osman Bey durumu lehine çevirmek için bir plan yapar.

Obayı ziyareti sırasında Kayı'nın kilimlerine hayran olan Mari Kosses'in verdiği yüklü sipariş için Bala Hatun ve Malhun Hatun güçlerini birleştirir.

Nikola'nın Turgut Bey'in obasına saldırıp onu esir aldığını öğrenen Osman Bey, Turgut Alp'i teslim almak için Gündüz Bey'i İnegöl Kalesi'ne gönderir.

Tekfur Kosses ve Tekfur Rogatus, Turgut Bey'i ele geçirerek Papaz Gregor'a alabilmek için Osman Bey'i pazarlık masasına oturtmayı hedeflemektedir. Nikola'dan olumsuz cevap alan Osman Bey ise Turgut Alp'i kurtarabilmek için herkesi ters köşeye yatıracak bir plan yapar.

Oyuncular : Burak Özçivit (Osman), Nurettin Sönmez (Bamsı), Erkan Avcı (Nikola), Didem Balçın (Selcan), Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun), Seda Yıldız (Şeyh Edebalı), Özge Törer (Bala Hatun), Emre Basalak (Gündüz), Burak Çelik (Göktuğ), Teoman Kumbaracıbaşı (Togay), Ahmet Yenilmez (Demirci), Emin Gürsoy (Kumral Abdal), Yiğit Uçan (Boran), Abidin Yerebakan (Akça Derviş), Buse Arslan (Aygül), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Emel Dede (Gonca), Ömer Ağan (Saltuk), Ayşen Gürler (Helen), Şahin Ergüney (Umur) ve Cüneyt Arkın (Aksakallı)

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ 68. BÖLÜM FULL İZLE

27 Ekim günü ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman Dizisinin 68. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

dizi izle Kuruluş Osman dizisi dizi haberleri ATV dizileri dizi ATV kuruluş osman izle kuruluş osman son bölüm izle kuruluş osman yeni bölüm izle atv izle