Kuruluş Osman 67. Bölüm İzle Tek Parça | ATV Kuruluş Osman son bölüm full izle

Kuruluş Osman 67. Bölüm İzle Tek Parça | ATV Kuruluş Osman son bölüm full izle

ATV dizisi Kuruluş Osman'ın 67. bölümü yayınlandı. 20 Ekim 2021 Çarşamba günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kuruluş Osman dizisinin 67. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Kuruluş Osman 67. Bölüm İzle.

Kuruluş Osman dizisinin merakla beklenen 67. bölümü 20 Ekim 2021 Çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlandı. Kuruluş Osman 67. bölümü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

KURULUŞ OSMAN 67. BÖLÜMDE NE OLDU?

Katalan esirin saldırı emrini Tekfur Kosses'in verdiğini itiraf etmesinin ardından, Osman Bey obada kendisini ziyarete gelen tekfurla esiri yüzleştirir. Tekfur Kosses, üzerine atılan suçu kabul etmezken, tekfurlar arasındaki çekişmeyi gören Osman Bey durumu lehine çevirmek için bir plan yapar.

Obayı ziyareti sırasında Kayı'nın kilimlerine hayran olan Mari Kosses'in verdiği yüklü sipariş için Bala Hatun ve Malhun Hatun güçlerini birleştirir.

Nikola'nın Turgut Bey'in obasına saldırıp onu esir aldığını öğrenen Osman Bey, Turgut Alp'i teslim almak için Gündüz Bey'i İnegöl Kalesi'ne gönderir.

Tekfur Kosses ve Tekfur Rogatus, Turgut Bey'i ele geçirerek Papaz Gregor'a alabilmek için Osman Bey'i pazarlık masasına oturtmayı hedeflemektedir. Nikola'dan olumsuz cevap alan Osman Bey ise Turgut Alp'i kurtarabilmek için herkesi ters köşeye yatıracak bir plan yapar.

KURULUŞ OSMAN 66. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

‘Kuruluş Osman’ın 66’ncı bölümünde, Osman Bey’in Ortodoks dünyasının önemli din adamlarından birini kaçırmasının ardından Bitinya’da sular bulanmıştır. Mihail Koses, Rogatus Laskaris ve Aya Nikola, ittifak kararı almalarına rağmen Papaz Gregor’u bulup ele geçirmek için ayrı ayrı planlar yapmaktadırlar.

Çok sevdiği atı Karayel’in katledilmesi ile büyük şok yaşayan Osman Bey, katili bulmak için obada bilinçli bir güvenlik zaafiyeti oluşturarak zekice bir oyun kurar. Turgut Bey ise alplerini geri getireceğine dair söz veren Osman Bey’i sözünü tutamamış olmasına tepki gösterir.

te yandan Bala Hatun’un gebe olduğunu öğrenen Malhun Hatun, Bala Hatun’la iktidar mücadelesine girişir! Bala Hatun’un “Bu obanın baş hatunu benim” çıkışıyla gerilim yükselirken, iki hatunun çatışması oba halkını da etkiler.

Oyuncular : Burak Özçivit (Osman), Nurettin Sönmez (Bamsı), Erkan Avcı (Nikola), Didem Balçın (Selcan), Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun), Seda Yıldız (Şeyh Edebalı), Özge Törer (Bala Hatun), Emre Basalak (Gündüz), Burak Çelik (Göktuğ), Teoman Kumbaracıbaşı (Togay), Ahmet Yenilmez (Demirci), Emin Gürsoy (Kumral Abdal), Yiğit Uçan (Boran), Abidin Yerebakan (Akça Derviş), Buse Arslan (Aygül), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Emel Dede (Gonca), Ömer Ağan (Saltuk), Ayşen Gürler (Helen), Şahin Ergüney (Umur) ve Cüneyt Arkın (Aksakallı)

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ 67. BÖLÜM FULL İZLE

20 Ekim günü ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman Dizisinin 67. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

KURULUŞ OSMAN 67. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 

dizi izle Kuruluş Osman dizisi dizi haberleri ATV dizileri dizi ATV kuruluş osman izle kuruluş osman son bölüm izle kuruluş osman yeni bölüm izle atv izle