Kuruluş Osman 66. Bölüm Full İzle | ATV Kuruluş Osman yeni bölüm tek parça full izle

Kuruluş Osman
Kuruluş Osman 66. Bölüm Full İzle | ATV Kuruluş Osman yeni bölüm tek parça full izle

ATV dizisi Kuruluş Osman'ın 66. bölümü yayınlandı. 13 Ekim 2021 Çarşamba günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kuruluş Osman dizisinin 66. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Kuruluş Osman 66. Bölüm İzle.

Kuruluş Osman dizisinin merakla beklenen 66. bölümü 13 Ekim 2021 Çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlandı. Kuruluş Osman 66. bölümü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

KURULUŞ OSMAN 66. BÖLÜMDE NE OLDU?

‘Kuruluş Osman’ın 66’ncı bölümünde, Osman Bey’in Ortodoks dünyasının önemli din adamlarından birini kaçırmasının ardından Bitinya’da sular bulanmıştır. Mihail Koses, Rogatus Laskaris ve Aya Nikola, ittifak kararı almalarına rağmen Papaz Gregor’u bulup ele geçirmek için ayrı ayrı planlar yapmaktadırlar.

Çok sevdiği atı Karayel’in katledilmesi ile büyük şok yaşayan Osman Bey, katili bulmak için obada bilinçli bir güvenlik zaafiyeti oluşturarak zekice bir oyun kurar. Turgut Bey ise alplerini geri getireceğine dair söz veren Osman Bey’i sözünü tutamamış olmasına tepki gösterir.

Öte yandan Bala Hatun’un gebe olduğunu öğrenen Malhun Hatun, Bala Hatun’la iktidar mücadelesine girişir! Bala Hatun’un “Bu obanın baş hatunu benim” çıkışıyla gerilim yükselirken, iki hatunun çatışması oba halkını da etkiler.

KURULUŞ OSMAN 65. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Dukas ve ordusunun uç bölgesine gelişiyle kaçınılmaz hale gelen
büyük savaş öncesinde Osman Bey, Türkmen beylerinin desteğini arkasına almıştır ve Selçuklu Sultanı Mesud’un söz verdiği gibi ordusuyla gelmesini beklemektedir. Diğer yanda Dukas ve Nikola, uç bölgesindeki Türk varlığını tümüyle bitireceğini düşündükleri büyük muharebe öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlamıştır. Bölge tekfularının askerlerinin Dukas’ın birliklerine katılması ile Bizans ordusu devasa boyutlara ulaşır. Büyük savaş öncesi Osman Bey, düşmanın mühimmat koluna yaptığı baskın ile dengeleri değiştirmeyi planlarken, Nikola’nın obadaki ajanı Zoe ise haince planını uygulamaya koyarak Malhun Hatun’u hedef alır. Büyük savaş günü gelip çattığında Konya’dan gelen bir haber tüm dengeleri değiştirecektir... Osman Bey, Malhun Hatun’dan beklediği müjdeyi alır ve hasretle beklediği evladını kucağına alarak büyük bir sevinç yaşar.

Oyuncular : Burak Özçivit (Osman), Nurettin Sönmez (Bamsı), Erkan Avcı (Nikola), Didem Balçın (Selcan), Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun), Seda Yıldız (Şeyh Edebalı), Özge Törer (Bala Hatun), Emre Basalak (Gündüz), Burak Çelik (Göktuğ), Teoman Kumbaracıbaşı (Togay), Ahmet Yenilmez (Demirci), Emin Gürsoy (Kumral Abdal), Yiğit Uçan (Boran), Abidin Yerebakan (Akça Derviş), Buse Arslan (Aygül), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Emel Dede (Gonca), Ömer Ağan (Saltuk), Ayşen Gürler (Helen), Şahin Ergüney (Umur) ve Cüneyt Arkın (Aksakallı)

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ 66. BÖLÜM FULL İZLE

13 Ekim günü ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman Dizisinin 66. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

KURULUŞ OSMAN 66. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Haber Global TV

dizi izle Kuruluş Osman dizisi dizi haberleri ATV dizileri dizi ATV kuruluş osman izle kuruluş osman son bölüm izle kuruluş osman yeni bölüm izle atv izle