Kuruluş Osman 46. Bölüm İzle

Dizi Haberleri Kuruluş Osman
Kuruluş Osman 46. Bölüm İzle

ATV dizisi Kuruluş Osman'ın 46. bölümü yayınlandı. 17 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kuruluş Osman dizisinin 46. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kuruluş Osman dizisinin merakla beklenen 46. bölümü 17 Şubat 2021 Çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlandı. Kuruluş Osman 46. bölümü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

KURULUŞ OSMAN 46. BÖLÜMDE NE OLDU?

Peşinde olduğu emanetleri eline geçiren ve Bala, Hazal, Lena hatunlarla birlikte Dündar Bey'i esir alan Targun; Kayı Obası'ndan kaçmayı başarır. Nikola'nın tuzağına düşen ve Bamsı Bey'le birlikte ölüm kalım savaşı veren Osman Bey, Malhun Hatun'un sürpriz desteği ile Bizans saldırısını savuşturur. Flatyos ve askerlerinin tuzağına düşen Savcı Bey ve oğlu Bayhoca ise son gücüyle direnmektedir.  

Türk kağanlarından gelen emanetlerin Targun'un eline geçmesi büyük şok yaratırken; Osman Bey emanetleri geri almak ve Bala Hatun başta olmak üzere tüm esirleri kurtarmak için zekice bir plan kurar. Malhun Hatun ve alplerinin desteği ise Nikola'nın planlarını değiştirmesine neden olacaktır.  

Malhun Hatun'un gelişi ve Osman Bey'e desteği dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey, Bala Hatun'u ve esirleri kurtarmak için ne yapacak? Türk kağanlarının emanetlerini ele geçiren Targun, elindeki kozu nasıl kullanacak? Planları sekteye uğrayan Nikola nasıl pozisyon alacak? Savcı Bey ve Bayhoca'nın akıbeti ne olacak? Dündar Bey'in planı başarıya ulaşacak mı? Göktuğ, Targun'a engel olabilecek mi?  Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman', atv ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ 46. BÖLÜM İZLE

Kuruluş Osman Dizisinin 46. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link. 

KURULUŞ OSMAN DİZİSİNİN 45. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Kurduğu zekice planla yeğeni Bayhoca'yı kurtarıp Kulucahisar Kalesi'ne hakim olmayı başaran Osman Bey, Nikola'nın Moğolların ardından Kumanlarla yaptığı ittifaktan haberdar olur. Bölge tekfurlarının da desteği ile Osman Bey ve Kayı Obası'na öldürücü darbeyi indirmeyi planlayan Nikola, Papa'nın ajanlarının yanı sıra, Dündar Bey'den de destek talep eder.  

Osman Bey'e karşı Bizans'la ittifak yapan Göktuğ ve Targun, Bizans güçlerinin Kayı Obası'na girebilmesi için gerekli istihbaratı sağlarken; Osman Bey, Bamsı Bey'in tuzağa düşürülmesi ile ağır bir darbe alır. Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik ise peşinde oldukları emanetleri ele geçirebilmek için bir fırsat yakaladıklarını düşünerek harekete geçerken; Nikola'dan Bala Hatun'u ortadan kaldırması emrini alan Targun ve Göktuğ da gizlice obaya gelir.

FRAGMAN

dizi izle Kuruluş Osman dizisi dizi haberleri ATV dizileri dizi ATV kuruluş osman izle kuruluş osman son bölüm izle kuruluş osman yeni bölüm atv izle Malhun Hatun