Kuruluş Osman 45. Bölüm İzle

Kuruluş Osman
Kuruluş Osman 45. Bölüm İzle

Kuruluş Osman dizisinin 45. bölümü ATV ekranlarında yayınlandı. 10 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kuruluş Osman dizisinin 45. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kuruluş Osman dizisinin merakla beklenen 45. bölümü 10 Şubat 2021 Çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlandı. Kuruluş Osman 45. bölümü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

KURULUŞ OSMAN 45. BÖLÜMDE NE OLDU?

Kurduğu zekice planla yeğeni Bayhoca'yı kurtarıp Kulucahisar Kalesi'ne hakim olmayı başaran Osman Bey, Nikola'nın Moğolların ardından Kumanlarla yaptığı ittifaktan haberdar olur. Bölge tekfurlarının da desteği ile Osman Bey ve Kayı Obası'na öldürücü darbeyi indirmeyi planlayan Nikola, Papa'nın ajanlarının yanı sıra, Dündar Bey'den de destek talep eder.  

Osman Bey'e karşı Bizans'la ittifak yapan Göktuğ ve Targun, Bizans güçlerinin Kayı Obası'na girebilmesi için gerekli istihbaratı sağlarken; Osman Bey, Bamsı Bey'in tuzağa düşürülmesi ile ağır bir darbe alır. Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik ise peşinde oldukları emanetleri ele geçirebilmek için bir fırsat yakaladıklarını düşünerek harekete geçerken; Nikola'dan Bala Hatun'u ortadan kaldırması emrini alan Targun ve Göktuğ da gizlice obaya gelir.

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ 45. BÖLÜM İZLE

Kuruluş Osman Dizisinin 45. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link. 

KURULUŞ OSMAN DİZİSİNİN 44. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Osman Bey'in kararı ile obadan sürülen Göktuğ ve Targun, intikam için Bizans'la ittifak yapar ve güçlerini Flatyos'la birleştirir. Dündar Bey, Nikola ile görüşmek üzere bir kez daha İnegöl Kalesi'nin yolunu tutarken, çaresiz kalan Lena, Bayhoca'yı geri alabilmek için Flatyos'tan yardım ister. Savcı Bey'in oğlunu kurtarmak için yaptığı hamle pahalıya mal olurken; tüm cephelerde baskı altında kalan Osman Bey, Nikola'yı hiç beklemediği bir yerden vurmak üzere herkesi şaşırtacak bir strateji kurar. 

Osman Bey, Bayhoca'ya karşılık Kulucahisar Kalesi'ni teslim edecek mi? Savcı Bey, oğlunu kurtarmak için nasıl bir plan yapacak? Nikola, Dündar Bey'e nasıl bir vaatte bulunacak? Göktuğ ve Targun'un hedefi ne? Lena Hatun'un Flatyos'tan yardım talebinin sonuçları ne olacak? Bala Hatun, Osman Bey için bulduğu yeni eş adayını nasıl bir sınava tabi tutacak?

FRAGMAN:

 

dizi izle Kuruluş Osman dizisi dizi haberleri ATV dizileri dizi ATV kuruluş osman izle kuruluş osman son bölüm izle kuruluş osman yeni bölüm