Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz hacca gitti! Fotoğrafları ortaya çıktı

Magazin Haberleri Kurtlar Vadisi
Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz hacca gitti! Fotoğrafları ortaya çıktı

Türk dizi tarihinin unutulmaz yapımlarından Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Necati Şaşmaz'ın hacca gittiği ortaya çıktı. Şaşmaz'ın çektirdiği fotoğraflar da sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, uzun bir süredir ekranlarda uzak duruyor. 

Sakin bir hayat yaşayarak sosyal medya hesabından paylaşım yapmamayı tercih eden Şaşmaz'ın hacca gittiği öğrenildi.

Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz hacca gitti! Fotoğrafları ortaya çıktı - Resim : 1

HAYRANLARIYLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Haziran ayının son günlerinde hacca giden Şaşmaz, yanına gelen hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Instagram hesabını aktif olarak kullanmayan Şaşmaz'ın hacda çektirdiği fotoğraflar da takipçilerinin paylaşımlarıyla ortaya çıktı.

KURTLAR VADİSİ İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Son olarak 2017 yılında Kurtlar Vadisi Vatan filminde rol alan Necati Şaşmaz, geçtiğimiz sene kasım ayında katıldığı program dizi hakkında müjdeli bir haber vermişti. Dizinin yeniden başlayacağını söyleyen başarılı oyuncu, "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım ocak ayını görürüz başlamak için" demişti. Ancak Şaşmaz'ın açıklamasının ardından henüz bir gelişme yaşanmadı.

Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz hacca gitti! Fotoğrafları ortaya çıktı - Resim : 2Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz hacca gitti! Fotoğrafları ortaya çıktı - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Necati Şaşmaz hac sosyal medya magazin haberleri