Kurbanın anlattıkları tüyleri ürpertmişti: Cinsel tacizle suçlanan oyuncu ve eşi hakkında karar çıktı

Magazin Haberleri
Kurbanın anlattıkları tüyleri ürpertmişti: Cinsel tacizle suçlanan oyuncu ve eşi hakkında karar çıktı

Doktor Strange oyuncusu Zara Phythian ve eşi Viktor Marke 13 yaşında bir kız çocuğuna defalarca cinsel istismarda bulunmakla suçlanıyordu. 38 yaşındaki oyuncu sekiz yıl, bu tüyler ürperten olayı birlikte gerçekleştirdiği eşi ise 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Ünlü oyuncu Benedict Cumberbatch ile birlikte kamera karşısına geçtiği Doctor Strange adlı yapımla tanınan Zara Phythian ile dövüş sanatları uzmanı ve eğitmeni olan kocası Victor Marke'ye cezaevi yolu göründü. 36 yaşındaki Zara Phythian 8 yıl, 59 yaşındaki kocası Victor Marke ise 14 yıl ceza aldı.

Kurbanın anlattıkları tüyleri ürpertmişti: Cinsel tacizle suçlanan oyuncu ve eşi hakkında karar çıktı - Resim : 1

İngiltere'de Nottingham Crown Court'ta görülen davaya bakan yargıç Mark Watson, bu taciz olayının "itici gücünün" Victor Marke olduğunu savundu. Yargıç Watson, Zara Phythian ile Victor Marke'nin, dövüş sanatları eğitmeni olmaları nedeniyle insanların kendilerine gösterdikleri saygıyı kötü niyetli şekilde kullandıklarını söyledi. Uzun süre tacizde bulundukları 13 yaşındaki bir kızın yanı sıra 15 yaşında bir başka kızı da taciz etmekle suçlanan çiftin bütün yaptıklarının, önceden planlandığı da duruşmada gündeme geldi.

Kurbanın anlattıkları tüyleri ürpertmişti: Cinsel tacizle suçlanan oyuncu ve eşi hakkında karar çıktı - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Zara Phythian Victor Marke Doctor Strange magazin haberleri