Kubilay Aka'nın mesajlarını ifşa eden Beyza Güneş: İntikam aldım

Kubilay Aka'nın mesajlarını ifşa eden Beyza Güneş: İntikam aldım

Oyuncu Kubilay Aka'nın ihanet mesajlarını ifşa eden Beyza Güneş, katıldığı bir magazin programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kubilay Aka ile Miray Daner, Vatanım Sensin dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Çiftin 3 yıllık ilişkisi Kubilay Aka'nın Hilal Altınbilek ile samimi fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından bitti. 2,5 aylık ayrılığın ardından çift yeniden bir araya geldi. İlişkilerini bu kez kameralardan uzak yaşama kararı alan Miray Daner ile Kubilay Aka, aynı evi paylaşmaya başladı.

Kubilay Aka'nın mesajlarını ifşa eden Beyza Güneş: İntikam aldım - Resim : 1

Miray Daner istediği için menajeri Ufuk Ergin ile yollarını ayıran Kubilay Aka'nın bir kadınla yaptığı sosyal medya yazışmaları ifşa oldu. Aka'nın mesajlarını ifşa eden Beyza Güneş, "Söylemezsem Olmaz" programında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Güneş, yaklaşık bir hafta önce Kubilay Aka ile yazışmaya başladıklarını söyledi. Geçtiğimiz günlerde bir gece yarısı oyuncunun 10 gün önce taşındığı Zekeriyaköy'deki evlerine gittiklerini anlatan genç kız, evde Miray Daner'e ait eşyalar gördüğünü, Aka'nın kedilerinin fotoğraflarını çektiğini ama paylaşmadığını söyledi.

"KULLANILDIĞIM APAÇIK ORTADA"

Programın sunucusu Ece Erken'in, "Kubilay Aka'yı neden ifşa etme gereği duydun?" sorusu üzerine Güneş, "Çünkü kullanıldığım apaçık ortada. Bu bir intikam duygusuydu" yanıtını verdi.

Kubilay Aka'nın mesajlarını ifşa eden Beyza Güneş: İntikam aldım - Resim : 2

Genç kız, Kubilay Aka'nın kendisine fotoğraflar gönderdiğini de dile getirdi.

Kubilay Aka Miray Daner Beyza Güneş