Koronavirüsü yenen Rüştü Reçber'e eşi Işıl Reçber'den doğum günü sürprizi

koronavirüs

Koronavirüsü yenen ve hastaneden taburcu olan eski milli kaleci Rüştü Reçber'e eşi Işıl Reçber doğum günü sürprizi yaptı. Işıl Reçber paylaşımında, "Her şey seninle güzel. Dilekler tutuldu. Yeni yaşın güzel gönlünce olsun canım kocam" notunu yazdı.

Eski milli kaleci Rüştü Reçber, yakalandığı koronavirüs nedeniyle hastaneye yatırılmış, yoğun bir tedavi süreci sonucunda taburcu olmuştu.

İyileşen ve evinde izolasyon sürecine devam eden Reçber'in 14 Nisan olan doğum günü evinde kutlandı. Eşi Işıl Reçber, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda eşinin doğum günü pastasıyla bir fotoğrafını paylaşarak şu ifadelerde bulundu:

"Her şey seninle güzel. Dilekler tutuldu. Yeni yaşın güzel gönlünce olsun canım kocam. Uzun sağlıklı mutlu yılların olsun. İyi ki bizim babamız benim hayat arkadaşımsın. Seni çok seviyoruz. 14 Nisan 2020 karantina doğum günümüz... Bu yıl da böyle oldu, yıllar sonra sağlıkla hatırlayacağız inşallah. Evimizde birlikteyiz ya çok şükür gerisi hiç önemli değil. Kıymetini kaybetmeden önce bilin sağlıklı ve sevdiklerimizle şu an evde olmamız Allahım'ın büyük lütfu. Sevgiyle ve sağlıkla kalın."

koronavirüs Işıl Reçber Rüştü Reçber