Koronavirüsü yenen Dilan Çıtak Tatlıses maskesiz görüntülendi

koronavirüs
Koronavirüsü yenen Dilan Çıtak Tatlıses maskesiz görüntülendi

Geçtiğimiz aylarda koronavirüsü yenen şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. İbrahim Tatlıses'ın kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in maskesiz dolaşması dikkat çekti.

Şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz Nisan ayında koronavirüse yakalanmış ve zorlu bir tedavi sürecinin ardından hastalığı yenmişti. Şarkıcı, sosyal medya hesabı üzerinden, "Eklem ağrıları, tat ve duyu kaybı şikayetlerim üzerine yaptırmış olduğum Kovid-19 testi pozitif çıkmıştır" mesajıyla duyurmuştu.

Takvim'in haberine göre; önceki gün Nişantaşı'ndaki bir döviz bürosunda görüntülenen 30 yaşındaki şarkıcı, "Lütfen maskesiz girmeyiniz" yazısına aldırış etmedi. Dilan Çıtak Tatlıses, gazetecileri fark edince de hemen çalışanlardan maske isteyip taktı. 

Koronavirüsü yenen Dilan Çıtak Tatlıses maskesiz görüntülendi - Resim : 1

"BU TİPLER YÜZÜNDEN HASTA OLDUK"

Geçtiğimiz günlerde Dilan Çıtak Tatlıses, sokakta maske takmayanları şu sözlerle eleştirmişti:

"Hasta olacaksın, belki öleceksin bilmiyorsun. Maskesiz geziyorsun ama taşıyıcı olup, olmadığını bilmiyorsun. Biz zaten 'Bana mı diyorsun?' diyen bu tipler yüzünden hasta olduk. O kadar korunaklı marketlere gidip, gelirken bu şekilde maske takmadan, önlem almadan çıkanlar yüzünden biz hasta olduk. Çalışmak zorunda olan binlerce insanlar var, sağlıkçılar var. Kendini düşünmüyorsan, onları düşünmek zorundasın."

DİLAN ÇITAK TATLISES MASKE TAKMAYANLARA İSYAN ETTİ!

Dilan Çıtak Tatlıses maske koronavirüs