Koronavirüsü atlatan Hakan Ural hastane çıkışı görüntülendi: Sağlık durumu nasıl?

Magazin Haberleri
Koronavirüsü atlatan Hakan Ural hastane çıkışı görüntülendi: Sağlık durumu nasıl?

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanıp tedbir amaçlı hastaneye kaldırılan Hakan Ural, zor günleri geride bıraktı. Kontrol için hastaneye giden Ural sağlık durumuyla alakalı merak edilenleri basın mensuplarına anlattı.

Kanal D'de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural, koronavirüse yakalanmış ve iki hafta süren tedavisi nedeniyle ekranlardan uzak kalmıştı.

Koronavirüs sürecini ağır geçiren ve tedbir amaçlı hastaneye kaldırılan Ural, eski sağlığına kavuştu. Normal hayatına dönen Ural, kontrol amaçlı önceki gün özel bir hastaneye geldi.

"ZOR BİR SÜREÇ YAŞADIM"

Gerekli kontrollerin ardından hastaneden çıkış yapan Hakan Ural, son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Muhabirlerle sohbet eden Ural, "Zor bir süreç geçirdim. Halen yaşadıklarımı idrak edebilmiş değilim.

Rüya gibiydi. Allah kimseye yaşatmasın. Sağlık çok önemli. Her şey şu an iyi görünüyor. Ana bakmak lazım, geçmişte kalmamak lazım" diye konuştu.

Koronavirüsü atlatan Hakan Ural hastane çıkışı görüntülendi: Sağlık durumu nasıl? - Resim : 1

Sunucu, koronavirüsü atlatmasının ardından son sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ural, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Şaşkın ve hafif paralizeyim... Hayat her saniye hepimize sormadan bin bir türlü dert, sıkıntı veriyor muhakkak. Tüm insanlar için zor bir sınav bu... Dağıtımı yaparken yaş, boy, kilo, kariyer, tahsil, güç kuvvet, şöhret vs. herhangi bir kriter yok.

Ne kadar yaşanmışlığın olursa olsun son saniyeye kadar bilmediklerimizi yaşayıp, öğrenmeye devam edeceğiz. Bu bir döngü... Fazla da uzatmak istemiyorum ama şu süreçte bana olan istisnasız ilgi alaka, samimi sevgi, sahip çıkma çabanız... Bana, aileme bunu hissettirmeniz hakikaten tarifsiz, anlatılamaz bir velinimet. Sizlerin bu süreçte verdiğiniz desteğe kendimi olabildiğince özet ifade etmek istedim." 

 

Kaynak: Haber Global TV

Hakan Ural Hakan Ural sağlık durumu koronavirüs magazin magazin haberleri