Koronavirüsle ilgili ünlülerden 'panik yok' çağrısı! Koronavirüsten nasıl korunuyorlar?

koronavirüs
Koronavirüsle ilgili ünlülerden 'panik yok' çağrısı! Koronavirüsten nasıl korunuyorlar?

Türkiye'de görülen ilk koronavirüs vakasının ardından Deniz Akkaya, Demet Akalın, Bengü, Işın Karaca gibi ünlü isimler 'Panik yapmayın' uyarısı yaptı.

Türkiye'de görülen ilk Coronavirüs vakası, sosyal medyadaki bilgi kirliliği nedeniyle vatandaşları tedirgin etti. Magazin dünyasının ünlü isimleri ise "Kendimize dikkat edip hayatımıza devam edelim" çağrısı yaptı.

DENİZ AKKAYA

"Ben önlemlerimizi alarak ve panik yapmadan hayatımıza akışında devam etmemizi öneriyorum. Eğer doğru bilgi alırsak zaten virüsün tehlikesinin hayatımızın içindeki çoğu şeyden çok daha az olduğunu göreceksiniz."

DEMET AKALIN

"Paniklemeye gerek yok. Her anne gibi önlemlerimi aldım. Yetkililerin önerilerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Temizlik şart. Evdeki en çok el değen yerleri dezenfekte ettirdik. Kolonya ve dezenfekte ürünü dolu evin içi..."

IŞIN KARACA

"Panik yok. Ben son üç yılda iki kere influenza, bir domuz gribi atlattım. Bunu da atlatacağız. En büyük önlem, sakinlik ve kendimize iyi bakmak."

BENGÜ

"Bu Corona'yı da atlatacağız inşallah. Hijyene dikkat. Sarılıp öpüşmek, el sıkışmak yok. Bağışıklığı güçlü tutacağız. Bitecek gidecek ülkemizden inşallah."

Koronavirüsle ilgili ünlülerden 'panik yok' çağrısı! Koronavirüsten nasıl korunuyorlar? - Resim : 1

İŞTE, DENİZ AKKAYA'NIN ÖZEL KARIŞIMI

Son dönemde sağlıklı yaşama verdiği önemle bilinen Deniz Akkaya, bağışıklık sistemini güçlendirip vücudunu virüslere karşı korumak için de her gün özel bir karışım tüketiyor. 

Ananas, yulaf, böğürtlen, tarçın ve badem sütünü blender'da karıştıran eski manken, bu karışım için şöyle dedi: "Virüs, bağışıklık sistemi güçlü olanlara bulaşmıyor ve önlemi doğada saklı."

Deniz Akkaya Bengü Işın Karaca koronavirüs