Koronavirüse yakalanmıştı! Şarkıcı Levent Dörter: Çabuk atlattım

koronavirüs
Koronavirüse yakalanmıştı! Şarkıcı Levent Dörter: Çabuk atlattım

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile aşk yaşayan Levent Dörter, koronavirüs tedavisi gördükten sonra taburcu olmuştu. 14 gün ev karantinasında olan Dörter, Fulya'daki evinin camından sokağı izlerken görüntülendi.

Şarkıcı Levent Dörter, bir süre önce rahatsızlanarak hastanede tedavi altına alınmış, koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Taburcu edilen ve şimdilerde 14 günlük ev karantinasında olan Levent Dörter, Fulya'daki evinin camından sokağı izlerken görüntülendi. 

Koronavirüse yakalanmıştı! Şarkıcı Levent Dörter: Çabuk atlattım - Resim : 1

"DİLAN DA TEDAVİ GÖRÜYOR"

Pencereden gazetecilere açıklama yapan Dörter, "Çabuk atlattım. Çok şükür iyiyim. Her şey yolunda. Dilan da ailesiyle evde görüyor tedavisini. Sağ olsun Sağlık Bakanlığı çok ilgili. En yüksek biriminden en düşük birimine kadar çok ilgileniyor, her gün arayıp mesaj atıyorlar" dedi.

"NASIL BULAŞTIĞINI ANLAMADIM"

Habercilerin, "Hastalığa nasıl yakalandınız?" sorusuna şarkıcı, "Daha bu kadar Türkiye'de vaka yoktu. Kırmızı alarm verilmemişti ama ona rağmen evden çıkmıyordum. Marketlerden bakliyat, un gibi şeyler aldığım zamanlardı. Marketten gelen torba ve para üstü falan dışında dış dünyaya kendimi kapatmıştım. Nasıl bulaştığını anlamadım. Sadece evden çıkmamak değil, daha da dikkatli olmak gerekiyor" cevabını verdi.

koronavirüs Levent Dörter Dilan Çıtak Tatlıses ibrahim tatlıses