Koronavirüse yakalanmıştı... Aleyna Tilki'den annesinin sağlık durumuyla ilgili açıklama

koronavirüs Magazin Haberleri
Koronavirüse yakalanmıştı... Aleyna Tilki'den annesinin sağlık durumuyla ilgili açıklama

Şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Etiler'de görüntülendi. 21 yaşındaki şarkıcı, koronavirüse yakalanan annesi Havva Öztel'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Aleyna Tilki, Etiler'de arkadaşlarıyla yemek yediği mekan çıkışında, koronavirüse yakalanan annesi Havva Öztel'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Koronavirüse yakalanmıştı... Aleyna Tilki'den annesinin sağlık durumuyla ilgili açıklama - Resim : 1

"HAFİF ATLATIYOR" 

Şarkıcı, "Konserlerden dolayı ben de bayağıdır görmüyorum. Ancak bizim temasımız olmadığı için dışarıdayım. Kendisi gayet iyi, şükür hafif şekilde atlatıyor" dedi.

Kıbrıs konseri öncesinde sorun yaşadığı iddiaları hakkında Aleyna Tilki, "Benimle bir ilgisi yok, ben gayet sahneye çıktım" ifadelerini kullandı.

Koronavirüse yakalanmıştı... Aleyna Tilki'den annesinin sağlık durumuyla ilgili açıklama - Resim : 2

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM" 

Kardeşi Ayça Tilki hakkında yapılan yorumlar için de açıklama yapan Tilki, "Bana zamanında yapılan şeylerin kardeşime yapılmaması için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Her yaptığı ile olay olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, bir süre önce Karadeniz Turu'na çıkmıştı. Karadeniz'den Marmaris'e geçen Havva Öztel, çıktığı tatil sonrasında takipçilerine üzücü haberi vermişti.

Koronavirüse yakalanmıştı... Aleyna Tilki'den annesinin sağlık durumuyla ilgili açıklama - Resim : 3

"SAYILI GÜN ÇABUK GEÇER" 

Ünlü şarkıcının annesi, yaptığı paylaşımda; "Hayat eve sığdı. Bugün 8. günüm iyiyim iyi. Sayılı gün çabuk geçer" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

koronavirüs magazin haberleri Aleyna Tilki Havva Öztel