Teşkilat'ın başrol oyuncusu koronavirüse yakalandı! İşte sağlık durumu

koronavirüs Teşkilat
Teşkilat'ın başrol oyuncusu koronavirüse yakalandı! İşte sağlık durumu

TRT 1'de yayınlanan Teşkilat dizisinde Zehra karakterini canlandıran Deniz Baysal Yurtçu koronavirüse yakalandığını açıkladı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

TRT 1'in reyting listelerini kasıp kavuran dizisi Teşkilat'ın başrol oyuncularından Deniz Baysal Yurtçu'nun koronavirüs test sonucu pozitif çıktı.

Teşkilat'ın başrol oyuncusu koronavirüse yakalandı! İşte sağlık durumu - Resim : 1

"SADECE KOKU ALAMIYORUM"

Dizi çekimlerine bir süre ara veren Deniz Baysal Yurtçu, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Ünlü oyuncu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlar... Haber doğru, covid oldum. Evde 10 günlük karantinadayım. İyiyim, moralim yerinde, sadece koku alamıyorum. Atlatacağım inşallah. Ama gerçekten iyiyim, merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim.

Yalnız değilim, Barış da benimle bu süreçte. Evde ayrı ayrı takılıyoruz, o negatif çok şükür. En iyi ilaçlardan biri moral. Benim moralim de yerinde..."

Teşkilat'ın başrol oyuncusu koronavirüse yakalandı! İşte sağlık durumu - Resim : 2

DENİZ BAYSAL YURTÇU KİMDİR?

Deniz Baysal Yurtçu, 5 Nisan 1991 tarihinde İzmir Karşıyaka'da dünyaya gelmiştir. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü'nden mezundur. İzmir Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda oyunculuğa başlayan Baysal, çeşitli reklam filmlerinde oynadı.

Kameralar karşısına ilk kez Bitmeyen Şarkı dizisi ile geçen Deniz Baysal Yurtçu; Derin Sular, Kaçak Gelinler, Rüzgarın Kalbi, Fazilet Hanım ve Kızları, Söz ve 7. Koğuştaki Mucize gibi yapımlarda rol almıştır.

Deniz Baysal Yurtçu, 2019 yılında Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile dünyaevine girdi.

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Hizmetçiler dizisinde Ela karakterine hayat veren Deniz Baysal Yurtçu, 1.72 metre boyunda, 55 kilo ve Koç burcudur.

Kaynak: Haber Global TV

Teşkilat Teşkilat dizisi koronavirüs