Koronavirüse yakalanan Eser Yenenler'in sağlık durumunda yeni gelişme

koronavirüs
Koronavirüse yakalanan Eser Yenenler'in sağlık durumunda yeni gelişme

Geçtiğiniz günlerde koronavirüse yakalandığını ve evde karantinada olduğunu açıklayan oyuncu Eser Yenenler'den haber var.

Oyuncu ve komedyen Eser Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüsü yendiğini duyurdu.

Sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Yenenler, paylaşımında, “Bu zor dönemde gündemi meşgul etmek istemedim ancak çok fazla soran oluyor. Son yapılan Kovid-19 testim negatif çıktı. Atlattık çok şükür” ifadelerini kullandı.

36 yaşındaki Eser Yenenler, “Herkese sağlıklı günler dilerim. Lütfen sizler de dikkat edin” sözleriyle takipçilerini uyardı.

Koronavirüse yakalanan Eser Yenenler'in sağlık durumunda yeni gelişme - Resim : 2

“EVE DÖNDÜK VE BİRLİKTEYİZ”

Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler ise sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: 

“Bu zor dönemde gündemi meşgul etmemek için bizimle ilgili bir paylaşım yapmamayı tercih ettik ama sorularınızı da yanıtsız bırakmak istemiyoruz. Çok şükür, ailece hastalık dönemini geride bıraktık ve hepimiz iyiyiz. Eser'in son testi negatif çıktı. 14 günlük karantina süreci bitti. Benim testim de negatif. Kuzey de çok iyi, çok şükür. Eser'in testinin negatif çıkmasıyla eve döndük ve birlikteyiz. Yine de hala dışarı çıkmamaya özen gösteriyoruz ve bir süre daha karantinada kalmaya devam edeceğiz. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.”

Koronavirüse yakalanan Eser Yenenler'in sağlık durumunda yeni gelişme - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

koronavirüs Eser Yenenler Berfu Yenenler