Koronaya yakalanan Halil İbrahim Ceyhan'dan haber var!

koronavirüs Emanet
Koronaya yakalanan Halil İbrahim Ceyhan'dan haber var!

Geçtiğimiz günlerde Covid-19 testi pozitif çıkan Halil İbrahim Ceyhan'dan hayranlarını sevindiren haber geldi.

Kanal 7'nin günlük dizisi Emanet’te Yaman karakterini canlandıran Halil İbrahim Ceyhan'ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. 

Snob Magazin’in haberine göre, koronavirüs tedavisini evinde tamamlayan Ceyhan'ın sağlığına tamamen kavuştuğu öğrenildi.

SETE GERİ DÖNDÜ 

Ceyhan, başrolünde yer aldığı Emanet dizisinin setine kısa bir aradan sonra geri döndü. Ünlü oyuncu, dizideki rol arkadaşı Melih Özkaya ile poz verdi.

Koronaya yakalanan Halil İbrahim Ceyhan'dan haber var! - Resim : 1

HALİL İBRAHİM CEYHAN KİMDİR?

2007 yılında yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında Gelecek Vaat Eden Erkek Model seçilen Halil İbrahim Ceyhan 2007 yılında profesyonel müzik hayatına adım atmış ve Suat Aydoğan ile çalışmaya başlamıştır. 2007 yılından ilk single çalışması olan Kaybettim’i çıkaran Halil İbrahim Ceyhan  Yotube de tam ismini değil Halil İbrahim ismini kullanmaktadır. Serdar Ortaç ve Oğuz Berkay Fidan’a da şarkısı sözü veren Halil İbrahim Ceyhan, söz yazarlığı, şarkıcılığın yanında mankenlik ve oyunculuk da yapmaktadır. 2019'da Kendini Bana Bırak isimli şarkısı ile YouTube'da milyonlarca dinlenen Halil İbrahim Ceyhan ilk oyunculuk deneyimini ise Hemen Döneriz isimli 2019 yapımı filmde yer alarak yaşamıştır. Oyunculuk eğitimlerini tamamlayan Halil İbrahim Ceyhan Kanal 7’de yer alan Emanet dizisinde başrolde yer almaktadır. 

Koronaya yakalanan Halil İbrahim Ceyhan'dan haber var! - Resim : 2

Emanet dizisi koronavirüs Covid-19 Halil İbrahim Ceyhan Halil İbrahim Ceyhan kimdir