Koronavirüs kurallarını ihlal edip sahneye çıkan Murat Dalkılıç'tan şaşırtan açıklama

koronavirüs
Koronavirüs kurallarını ihlal edip sahneye çıkan Murat Dalkılıç'tan şaşırtan açıklama

Ünlü popçu Murat Dalkılıç, önceki akşam Bebek'te objektiflere takıldı. Yakışıklı şarkıcı pandemi nedeniyle yasaklanmasına rağmen Antalya'da bir otelde düzenlenen gecede sahne almasıyla ilgili konuştu.

Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın, geçtiğimiz günlerde Antalya'da bir otelde verdiği konser, sosyal mesafe ve maske kuralları ile insan sağlığının hiçe sayılmasından dolayı büyük tepki çekmiş ve haberlere konu olmuştu.

"BENLİK BİR ŞEY YOK"

Dalkılıç, sosyal mesafesiz konseriyle ilgili sorular üzerine, "Orada tepkiyi ben almadım. Benlik bir şey yok. Otellerde müzik yapılması 20.00 ile 22.00 arasında serbest. Öyle bir iş teklifini kimsenin kabul etmemesi gibi bir lüksü yok" diye yanıt verip, kendini savundu.

Koronavirüs kurallarını ihlal edip sahneye çıkan Murat Dalkılıç'tan şaşırtan açıklama - Resim : 1

"ALEV BİTİNCE İLİŞKİ BİTER"

Bir dargın bir barışık olan Murat Dalkılıç ve Hande Erçel, geçtiğimiz yıl haziran ayının sonunda üç yıllık ilişkilerini bitirmiş ve ikilinin hayranları evlenmelerini beklerken ayrılan çiftin aldığı kararla neye uğradığını şaşırtmıştı.

Ünlü şarkıcı, "İlişkiyi ne bitirir?" sorusuna, "İlişki içindeki alev bitince biter. İlişki içinde ilk önce karşı tarafı düşünürüm. Onun ne istediğine önem veririm ve merak ederim" yanıtını vermişti.

Kaynak: Haber Global TV

Bebek haberleri Murat Dalkılıç Hande Erçel Murat Dalkılıç konser