Korona, Sadakatsiz'i de vurdu! Sadakatsiz yeni bölüm yayınlanacak mı?

koronavirüs Dizi Haberleri Sadakatsiz
Korona, Sadakatsiz'i de vurdu! Sadakatsiz yeni bölüm yayınlanacak mı?

Caner Cindoruk ve Cansu Dere'nin başrollerde yer aldığı Sadakatsiz dizisinin setinden art arda korona haberleri geldi. Dizinin iki oyuncusunun koronavirüse yakalanması Sadakatsiz'in yeni bölümüyle ilgili soru işaretlerine neden oldu.

Sezonun ses getiren yapımlarından Sadakatsiz dizisinde koronavirüs krizi patlak verdi. Usta oyuncu Burak Sergen'den sonra 15 yaşındaki oyuncu Alp Akar da koronavirüse yakalandı. Akar Instagram’dan yaptığı paylaşımda, “Covid 19 pozitif olduğuma dair haberler ne yazık ki doğru. Bugün karantinanın 5. gününde evimde dinleniyorum, durumum iyi. Lütfen önlemlerini almayı ihmal etmeyin. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

SADAKATSİZ DİZİSİ YENİ BÖLÜM BU AKŞAM YAYINLANACAK MI?

Sadakatsiz dizisinde görülen koronavirüs vakalarının ardından Sadakatsiz dizisinin 26. yeni bölümü gündem oldu. Dizi hayranları, Sadakatsiz'in yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırıyor.

Aşk, ihanet ve entrika konularının anlatıldığı Sadakatsiz dizisi bu akşam 26. bölümüyle saat 20.00'de Kanal D'de yayınlanacak. Ancak çekimlerine ara verilen dizinin 278. bölümü önümüzdeki hafta ekranlara gelmeyecek. 

SADAKATSİZ DİZİSİ 26. BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haber Global TV

Caner Cindoruk Cansu Dere Sadakatsiz dizisi dizi haberleri Burak Sergen koronavirüs Alp Akar