Koray Avcı'nın iki yıllık aşkı konserde ortaya çıktı

Koray Avcı'nın iki yıllık aşkı konserde ortaya çıktı

Şarkıcı Koray Avcı, Harbiye Açıkhava Yıldızlar Geçidi Konserleri kapsamında önceki akşam sahneye çıktı. Şarkıcının, iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ebru Keskin de konseri ön sıradan izledi.

Şarkıcı Koray Avcı, Harbiye Açıkhava Yıldızlar Geçidi Konserleri kapsamında sahne alarak hayranlarıyla buluştu. Şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında iki yıldır aşk yaşadığı meslektaşı Ebru Keskin de vardı. 

Avcı’yla ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Keskin, bu kez sevgilisini en ön sıradan izledi.

Koray Avcı'nın iki yıllık aşkı konserde ortaya çıktı - Resim : 1

Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla, pandemi kurallarına göre mesafeli oturma düzeniyle gerçekleşen konserde Koray Avcı, sahneye çıkmadan bir gece önce heyecandan uyuyamadığını söyleyip, “Çok iyi hazırlandık güzel misafirlerimiz de var, geceden beri uyuyamıyorum her seferinde aynı duygu. Buraya girince heyecan basıyor burası önemli sahne galiba altı ya da beşincisi. Bu dönemde çalıştık ama insanlarla bir araya gelmek farklı heyecan” dedi.

Koray Avcı'nın iki yıllık aşkı konserde ortaya çıktı - Resim : 2

Şarkıcı, mekanlarda mesafe gözetilmediğini ancak müzisyenlerin hala mesafeli konserler verdiğinden dert yanıp şöyle devam etti: “Allah dağına göre kar veriyormuş, 1.5 senedir ciddiye alınmamak kimsenin müzisyenlerle ilgili tasarrufunun olmaması, hala bütün mekanlar doluyken bizim mesafeli konserler yapmamız bunlar üzücü şeyler. Şu an müziği yapıyor olmaktan bizim sosyal faaliyet içinde olmamızdan mutluyuz. Bu tasarrufsuzluk bizi üzüyor.”

“BENİM YILDIZLARIM BENİ İZLEYENLER”

Avcı, ünlü isimlerin, mega ya da süper star gibi unvanları kullandığını ve bu duruma nasıl baktığı sorusuna, "Benim yıldızlarım beni izleyenler" diye cevap vererek, şöyle konuştu: “Gökyüzüne baktığın zaman hangi yıldızın ne kadar büyük olduğunu ışığından anlamazsın, yaklaşman lazım. O yüzden beni bir yıldıza koymayın ben gezegeni elime almaya, onlarla olmaya çalışıyorum. Bir yıldızla kalsaydık çok bir şey olmazdık, benim yıldızlarım beni izleyen insanlar. Onların hepsini bir araya getirince bir şey oluyor, siz bana gökyüzü deyin. Yıldız bana göre olmaz."

Kaynak: Haber Global TV

Koray Avcı magazin haberleri