Konuşanlar’da Hasan Can Kaya’yı şaşkına çeviren an! 'Rahmetli oldu' deyince...

Magazin Haberleri Exxen
Konuşanlar’da Hasan Can Kaya’yı şaşkına çeviren an! 'Rahmetli oldu' deyince...

Konuşanlar programının yayınlanan son bölümüne, Hasan Can Kaya ile bir izleyici arasında geçen diyalog damga vurdu. Hasan Can Kaya, iş güvenliğiyle ilgili "Böyle bir iş yapıp kemer takmayan var mı?" sorusunu yöneltti. Kaya, seyircisinden gelen cevap karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen’de yayınlanan Konuşanlar, yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Programın son bölümüne ise Hasan Can Kaya ile konuğu arasındaki diyalog damga vurdu.

Acun Ilıcalı

Yeni bölümde İş Güvenliği uzmanlığı yaptığını söyleyen bir izleyici mesleğine dair bazı bilgilere yer verdi. Bir şantiyede çalıştığını söyleyen izleyici inşaatta yüksekte çalışan birinin kemer takması gerekirken takmadığını söyleyip bu tarz durumlarda iş tanımı gereği uyarmak durumunda olduğunu söyledi.

Konuşanlar’da Hasan Can Kaya’yı şaşkına çeviren an! 'Rahmetli oldu' deyince... - Resim : 2

KONUŞANLAR'DA İZLEYİCİYİ ŞAŞKINA ÇEVİREN YANIT

Sunucu Hasan Can Kaya bunun üzerine "Böyle bir iş yapıp kemer takmayan var mı?" diye sorunca bir konuşanlar izleyicisi lafa girdi. 

Konuşanlar izleyicisi "Var var benim eniştem düştü iki gün önce" deyince Hasan Can Kaya, "Nasıl durumu?" diye sordu. İzleyici tebessüm ederek "rahmetli oldu" yanıtını verdi.

Programı izleyenleri şaşkına çeviren bu yanıt Hasan Can Kaya'nın da dikkatini çekti ve "Bu kadar kafaya takmasaydın keşke hayatım" diyerek izleyiciyi ti'ye aldı.

Birkaç gün önce yakınını kaybeden ve sonrasında Konuşanlar programına katılan izleyici bu durum üstüne gülerek, "Üzüldüm tabii ki ama yapacak bir şey yok. Giden geri gelmiyor" yanıtını verdi.

Kaynak: Haber Global TV

Hasan Can Kaya Konuşanlar Exxen magazin haberleri Acun Ilıcalı