Kobra Murat'ı müteahhit dolandırdı: "Bir dünya param gitti"

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Kobra Murat'ı müteahhit dolandırdı: "Bir dünya param gitti"

'18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' diyen Kobra Murat katıldığı yayında yaptırdığı 4 katlı binayı gösterdi. Ünlü isim, katıldığı canlı yayında "Bir dünya param gitti" diyerek bir müteahhit tarafından dolandırıldığını söyledi.

'Kobra Murat' adıyla tanınan şarkıcı Murat Divandiler, geçen yıl "18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var" demiş ve açıklaması çok konuşulmuştu.

Daha sonra da yanlış anlaşıldığını söyleyen 'Kobra Murat' gerçek mal varlığını açıklamıştı:

"Ben 'Şu ana kadar aldıklarım 18 kiloyu bulmuştur' dedim, kes yapıştır olunca '18 kilo altınım var' olarak girildi sitelere. Telefonum susmuyor şu anda. Gerçek varlığımı açıklayayım; 4 ev, 2 yazlık, 2 gecekondu ve 3 katlı bir dükkanım var. Onun dışında da çocuklarıma yaptırdığım 14 ayar altınlar var. Herkes benden ev ve yardım istedi. Benim arabam bile yok. İşe giderken bile otobüsle gidiyorum. O otobüse gidene kadar da mahallede kim varsa yardım ederim. Yolda 10 bin lira para dağıtırım ama Allah da onları benim karşıma çıkarır."

Kobra Murat'ı müteahhit dolandırdı: "Bir dünya param gitti" - Resim : 1

BELEDİYEYE SESLENDİ: ÇATIMIZI YÜKSELTELİM BAŞKANIM

Önceki gün 'Aramızda Kalmasın' adlı magazin programına konuk olan 'Kobra Murat' Balat'ta 4 katlı bina yaptırdığını açıkladı.

4. katın üstüne bir de teras için kat çıkmak isteyince belediyeden izin çıkmadığını söyleyen şarkıcı, "Bu üst kata belediye izin vermiyor teras yapacağız. Buradan Fatih Belediyesi'ne sesleniyorum. Şu çatı katını birazcık yükseltelim de çoluğum çocuğumla oturalım. Galata Kulesi gözüküyor. Çatımızı yükseltelim başkanım. Bu bitmemiş hali bitince göreceksiniz. Her katta tuvalet var jakuzi de koydum. Alt katta terzilik yapacağım" dedi.

Kobra Murat'ı müteahhit dolandırdı: "Bir dünya param gitti" - Resim : 2

Kobra Murat ayrıca konuşmasında "Çok para harcadım. Bir de müteahhit dolandırdı beni. Çok para gitti, altınlar gitmedi. Hep çalıştım" ifadelerini kullandı.