'Kızımı kimseye bırakmam' dedi... Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan, Türkiye'ye döndü

'Kızımı kimseye bırakmam' dedi... Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan, Türkiye'ye döndü

Dolandırıcılık iddiası nedeniyle yurt dışına giden ve 2.5 yıl Brezilya'da yaşayan Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan, dün İstanbul'a döndü.

Magazin dünyasının gündeminde yer edinen Sedat Doğan ve Işın Karaca cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Kızı Mia için yeniden Türkiye'ye geleceğini söyleyen fotoğrafçı Sedat Doğan geri geldi.

"KIZIM İÇİN DÖNDÜM"

Doğan, "Kızım, sevdiklerim ve ailem için geri geldim. Gerektiğinde açıklama yapacağım, şu an için hiçbir şey yok"  dedi. Sedat Doğan’ı karşılayanlar arasında avukatı ve arkadaşı vardı. 

Brezilya'dan İstanbul'a dönen Sedat Doğan, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

'Kızımı kimseye bırakmam' dedi... Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan, Türkiye'ye döndü - Resim : 1

KIZINA SOYADINI VERMEK İSTİYOR!

"Kimse çocuğumu benden kaçıramaz. Hukuki olarak ne gerekiyorsa yapacağım. Soyadını değiştirseler de Mia'nın babası olduğum gerçeğini değiştiremezler" açıklamasında bulunan Sedat Doğan'ın kızına yeniden soyadını vermek ve babalık haklarını geri alabilmek için dava açması bekleniyor.

2 AY YAKLAŞAMAYACAK! 

Işın Karaca, geçtiğimiz Kasım ayında boşandığı ikinci eşi Tuğrul Odabaş'ın kızı Mia ile fotoğrafını paylaşmasına sinirlenerek hakaret içerikli video paylaştığı iddiasıyla ilk eşi Sedat Doğan'dan hem şikayetçi oldu hem de korunma talep etti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran ünlü şarkıcı, Doğan'ın 7.5 yıldır kızını aramadığını, babalık görevini yerine getirmediğini, televizyon programlarına katılarak huzurunu bozduğunu öne sürdü. İstanbul Aile Mahkemesi, Doğan'ın 2 ay süreyle Işın Karaca'ya yönelik şiddet tehdidi, hakaret, küçük düşürmeyi içeren davranışlarda bulunmamasına ve konutuna yaklaşmamasına karar verdi.

Işın Karaca Sedat Doğan Tuğrul Odabaş