Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu sevgilisi Alp Navruz'u paylaştı! Sosyal medyadan beğeni yağdı

Magazin Haberleri Kızılcık Şerbeti
Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu sevgilisi Alp Navruz'u paylaştı! Sosyal medyadan beğeni yağdı

Kızılcık Şerbeti dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Sıla Türkoğlu bir süredir Alp Navruz ile aşk yaşıyor. Türkoğlu tatilden karelerini yayınladığı fotoğraf serisinin sonunda Alp Navruz'a da yer verdi. O anlar sosyal medyada olay yarattı.

Doğa karakterine hayat verdiği Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali yapan Sıla Türkoğlu kendisi gibi oyuncu olan Alp Navruz ile kısa bir süre önce yeni bir aşka yelken açtı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz sezon yorgunluğunu atmak için tatile çıktı.

Geçtiğimiz günlerde bir derginin Bodrum'da düzenlenen davetine el ele katılan ünlü çiftten Türkoğlu, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Türkoğlu, tatil karelerini yayınladığı post serisinin sonunda yakışıklı sevgilisi Alp Navruz'u paylaştı. Ünlü oyununun paylaşımı takipçilerinden tam not aldı.

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu sevgilisi Alp Navruz'u paylaştı! Sosyal medyadan beğeni yağdı - Resim : 1Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu sevgilisi Alp Navruz'u paylaştı! Sosyal medyadan beğeni yağdı - Resim : 2

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Sıla Türkoğlu Alp Navruz Kızılcık Şerbeti magazin magazin haberleri Kızılcık Şerbeti