Kızılcık Şerbeti'nin 'Alev'iydi! Müjde Uzman’ın yeni dizisi belli oldu

Haber Merkezi
Kızılcık Şerbeti Magazin Haberleri Dizi Haberleri
Kızılcık Şerbeti'nin 'Alev'iydi! Müjde Uzman’ın yeni dizisi belli oldu

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'ne esrarengiz bir sezon finaliyle veda eden Müjde Uzman yeni bir diziyle dönüyor. Uzman, dizide 'Gaye' rolünü canlandıracak.

Geçtiğimiz sezon 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde Alev Arslan karakterini canlandıran oyuncu Müjde Uzman, Now'da yayınlanacak olan Karga Seven Pictures imzalı 'Aşk Evlilik Boşanma'da Bennu Yıldırımlar ve Melisa Şenolsun ile başrolde yer alacak.

Kızılcık Şerbeti'nin 'Alev'iydi! Müjde Uzman’ın yeni dizisi belli oldu - Resim : 1

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kore yapımı 'Love (ft. Marriage and Divorce)' projesinden uyarlanan dizide Müjde Uzman 'Gaye' rolüne hayat verecek.

Kızılcık Şerbeti'nin 'Alev'iydi! Müjde Uzman’ın yeni dizisi belli oldu - Resim : 2

Dizi, Güner, Naz ve Gaye adlı üç kadının hikayesini anlatacak. Bennu Yıldırımlar ise 'Aşk, Evlilik, Boşanma'da Güner rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Kızılcık Şerbeti'nin 'Alev'iydi! Müjde Uzman’ın yeni dizisi belli oldu - Resim : 3

'ASTIM KRİZİ GEÇİRDİ' İDDİASI

Müjde Uzman'ın geçtiğimiz hafta Çeşme'de astım krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı öne sürüldü. Uzman, haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Uzman, X hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Ödüm koptu be, deli misiniz siz bu haberler internet çöplüğünde kalıyor sonra, ne hastanesi nerenizden uyduruyorsunuz İyice çığrınızdan çıktınız, madem bu sosyal medya storylerinden araklayalım üzerine de yalan sıkalım iki tık alıp para kazanalım kolaycılığındasınız, o zaman diğer paylaştığım hayvan işkencelerini savaşları haksızlıkları kanunsuzlukları haber yapın??? Hadi?"