Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in peşini bırakmıyor! Bu kez 4 yıl hapsi isteniyor

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in peşini bırakmıyor! Bu kez 4 yıl hapsi isteniyor

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'i, ölümle tehdit ettiği iddiasıyla daha önce iki yıla kadar hapis istemiyle hakkında dava açılan Sinan Altıntaş, taciz ve tehditlerine devam ediyor. Savcılık, şikayet sonrası Altıntaş'ın ifadesini aldı, hakkında dört yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in, kendilerini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla iki yıla kadar hapis istemiyle dava açtıkları Sinan Altıntaş ile başları dertten kurtulmuyor.

Çifti sosyal medyadan ölümle tehdit etmesi nedeniyle hakkında dava açılan Altıntaş, Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'e taciz ve tehditlerine devam ediyor. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in peşini bırakmıyor! Bu kez 4 yıl hapsi isteniyor - Resim : 1

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre, Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer tekrar Instagram üzerinden tehdit ve hakarete maruz kaldıklarını ifade ederek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Savcılık yürütülen soruşturmada Altıntaş'ın ifadesine başvurdu. Altıntaş, Hazar Ergüçlü'nün kız arkadaşı olduğunu, yedi yıldır sevgili olduklarını Kıvanç ve Başak Tatlıtuğ çiftinin görüşmelerine engel olduklarını, Hazar'ı öldürmeye çalıştıklarını bu nedenle tehdit mesajları gönderdiğini iddia etti.

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in peşini bırakmıyor! Bu kez 4 yıl hapsi isteniyor - Resim : 2

Savcılık ifade sonrası Altıntaş hakkında 'Tehdit', 'Sesli Yazılı veya Görüntülü Bir İleti İle Hakaret' suçları kapsamında dört yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Dava ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer magazin haberleri Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi Sinan Altıntaş