'Kist ameliyatı olacağım' diye para toplayıp silikon taktırdı

İtalya Sosyal Medya
'Kist ameliyatı olacağım' diye para toplayıp silikon taktırdı

Canlı yayın platformu Twitch'in fenomenlerinden biri olan Didem Şener, göğüsünden kist ameliyatı olacağı iddiasıyla para toplayıp silikon taktırdı. Sosyal medyada gündem olan Didem Şener, bir canlı yayında iddiayı itiraf etti.

İtalya'da yaşayan ve Twitch yayınlarıyla popüler olan Didem Şener, uygulama üzerinden “Kist ameliyatı olacağım” başlıklı bir canlı yayın sayfası açtı.

PARA TOPLAYIP SİLİKON TAKTIRDI 

İzleyicilere ameliyat parası biriktirdiğini söyleyen Şener, dakikalar içerisinde yüklü miktarda bağış aldı. Didem Şener’in topladığı paralarla göğüslerine silikon taktırdığı ortaya çıktı.

'Kist ameliyatı olacağım' diye para toplayıp silikon taktırdı - Resim : 1

SİLİKON TAKTIRDIĞINI İTİRAF ETTİ

Didem Şener skandalın ortaya çıkması ardından açıklamada bulundu.

Şener, “O video benim ilk yayınlarımdan biri ve tamamı hiçbir beklentim olmadan eğlence amaçlı yayın açtığım dönemlerden. Arkadaşlarla konuştuğumuzda bir donate bar (bağış kampanyası) açalım dedik, çünkü 20-30 izleniyordum. Kist ameliyatı donate barı açmamın nedeni göğsümde kist olduğu için değil, direkt göğüs estetiği ameliyatı için açarsam insanlar tarafından ayıplanırım diye düşünmüştüm. Yaptığım şey doğru mu hayır, değil. Sahte rapor işi de tamamen troll (espiri). Bu yayından sonra kist ameliyatı barının başlığını değiştirip göğüs estetiği yazmıştım” ifadelerini kullandı.

'Kist ameliyatı olacağım' diye para toplayıp silikon taktırdı - Resim : 2

Kaynak: Diğer

bağış para silikon Twitch