Kırmızı Oda'dan hangi isimler ayrıldı? Diziye hangi isimler dahil oldu?

Kırmızı Oda'dan hangi isimler ayrıldı? Diziye hangi isimler dahil oldu?

Yayınlandığı ilk günden beri adından sıklıkla söz ettiren ve gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan Kırmızı Oda'ya başarılı performanslarıyla isimlerinden söz ettiren iki oyuncu veda etti. İşte, TV8 ekranlarında yayınlanan diziyle ilgili detaylar…

TV8 ekranlarının büyük bir merakla takip edilen Kırmızı Oda dizisi dün 4. bölümüyle ekrana geldi. Gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek çekilen diziye Hande Doğandemir ve Salih Bademci veda etti.

"BU AKŞAM SON KEZ”

Başarılı performanslarıyla öne çıkan oyuncular sosyal medya hesaplarından veda paylaşımları yaptı. 

Doğandemir "Canım Salih iyi ki" notuyla rol arkadaşıyla fotoğrafını paylaşırken, Bademci de "Oynamaktan büyük mutluluk duyduğum Kırmızı Oda ile bu akşam son kez" dedi.

Kırmızı Oda'nın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İki oyuncunun veda ettiği diziye Emre Kınay ve Hakan Meriçliler dahil oldu. İşte Kırmızı Oda’nın 5. Bölüm fragmanı…

KIRMIZI ODA NEREDE ÇEKLİYOR?

Kırmızı Oda dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleşiyor. İstanbul'da birden fazla mekanda çekimleri devam eden dizide Doktor Hanım’ın kliniği dizi izleyicileri tarafından merak ediliyor. 

Doktor Hanım’ın psikiyatri kliniğinin seti, Beyoğlu’nda birçok davetin ev sahipliğini yapan Aslı Tunca Evi’nde gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Kırmızı Oda Hande Doğandemir Salih Bademci Emre Kınay