Kırık Hayatlar bitti mi, final mi yaptı? Kırık Hayatlar 23. bölüm ne zaman? Kırık Hayatlar oyuncuları kim?

Kırık Hayatlar Dizi Haberleri
Kırık Hayatlar bitti mi, final mi yaptı? Kırık Hayatlar 23. bölüm ne zaman? Kırık Hayatlar oyuncuları kim?

Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı Kırık Hayatlar'ın Kanal D'nin yayın akışında yer almaması "Kırık Hayatlar bitti mi, final mi yaptı?" sorularını akıllara getirdi. Peki, Kırık Hayatlar 23. bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Kanal D'nin günlük dizisi Kırık Hayatlar kısa sürede büyük beğeni toplamayı başardı. Hafta içi her gün saat 11.00'de Kanal D'de yayınlanan dizinin Kanal D'nin bugünkü yayın akışında yer almaması merak uyandırdı. Peki, Kırık Hayatlar bitti mi, final mi yaptı? Kırık Hayatlar 23. bölüm ne zaman? 

KIRIK HAYATLAR BİTTİ Mİ, FİNAL Mİ YAPTI?

Yapımını Nöbetçi Yapım, yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği Kırık Hayatlar dizisi ekranlara bir süreliğine ara verdi. Sevilen dizinin son bölümü 21 Eylül Salı günü yayınlandı.

Kırık Hayatlar, 23. bölüm ise bugün yayınlanmayacak. Kırık Hayatlar'ın yayın saatinde, Demet Akalın'ın sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta saat 11.00'de yayınlanacak. 

Kırık Hayatlar bitti mi, final mi yaptı? Kırık Hayatlar 23. bölüm ne zaman? Kırık Hayatlar oyuncuları kim? - Resim : 1

KIRIK HAYATLAR 23. BÖLÜM NE ZAMAN?

Kanal D'nin sevilen dizisi Kırık Hayatlar 23. bölüm 27 Eylül pazartesi günü saat 11.00'de Kanal D'de. 

KIRIK HAYATLAR 23. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kırık Hayatlar 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Deniz ve Çınar, birbirlerine iyice bağlanlyor.
Fehmi, Deniz'in kendi şirketlerinde çalışmasını isterken, Çınar ise Denizile yaptığı sahte evlilikten sıkıldığını itiraf ediyor. Deniz ve Çınar'ın birbirlerine bağlanmaları ise ilişkilerinin ilerlemesini sağlıyor.

KIRIK HAYATLAR 23. BÖLÜM FRAGMANI

KIRIK HAYATLAR DİZİSİ KONUSU

Kırık Hayatlar iki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini ve Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmaları ekranlara taşıyacak.

Kırık Hayatlar bitti mi, final mi yaptı? Kırık Hayatlar 23. bölüm ne zaman? Kırık Hayatlar oyuncuları kim? - Resim : 2

KIRIK HAYATLAR DİZİSİ OYUNCULARI

Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı dizisinin oyuncu kadrosunda Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak, Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk bulunuyor.

Kırık Hayatlar dizisinin yönetmen koltuğunda Bekir Dadaş ile İlknur Uğuz Arslan’ın oturuyor. Dizinin öyküsünü Pınar Ordu, İbrahim Güler, Melek Ordu’nun yazarken, senaryoyu ise Yaşar Aksu ve Nilüfer Yenidoğan Özmekik kaleme alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Kırık Hayatlar Kırık Hayatlar dizisi dizi dizi haberleri Kanal D kanal d dizileri