Kırık Hayatlar 52. Bölüm Full İzle | Kanal D Kırık Hayatlar Son Bölüm İzle 5 Kasım

Kırık Hayatlar
Kırık Hayatlar 52. Bölüm Full İzle | Kanal D Kırık Hayatlar Son Bölüm İzle 5 Kasım

teve 2'nin yeni dizisi Kırık Hayatlar'ın 52. bölümü 4 Kasım Perşembe günü yayınlandı. Dizinin 52. bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. İşte Kırık Hayatlar dizisinin yeni bölümünü tek parça halinde izleyebileceğiniz link. Kırık Hayatlar 52. Bölüm İzle.

Kırık Hayatlar dizisinin 52. bölümü teve 2'de 5 Kasım Cuma günü yayınlandı. Dizi hafta içi her gün saat 13:00'te yayınlanıyor.

Kırık Hayatlar 51. Bölümde ne oldu?

İki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini ve Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmaları ekranlara taşıyacak...Güzel, akıllı, her koşulda hakkını arayan Deniz, üniversiteyi bitirip ailesinin yaşadığı İzmir’e gelir. Çınar, yurt dışında işletme eğitimini tamamlamış ve Kocabey Holding’te çalışmaya başlamıştır. İki genç İzmir’de bir tesadüf sonucu karşılaşır. Deniz’in annesi terzilik yaparak, babası ise kahvehane işleterek yaşamlarını sürdürmektedir. Çınar, Kocabey ailesinin bir ferdidir. Zengin bir ortamda büyümesine rağmen mütevazi bir kişiliği vardır. Deniz ve Çınar’ın yolları bir daha ne zaman kesişecek ? Deniz, annesi hakkındaki gerçekleri öğrenebilecek mi? Yılmaz, Kocabey ve Yüksel ailelerinin sakladığı sırlar neler?

KIRIK HAYATLAR DİZİSİNİN KONUSU

Kırık Hayatlar dizisi, iki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini ve Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmaları ekranlara taşıyacak.

Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı dizisinin oyuncu kadrosunda Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak, Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk bulunuyor.

Yapımını Nöbetçi Yapım, yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği Kırık Hayatlar dizisinin yönetmen koltuğunda Bekir Dadaş ile İlknur Uğuz Arslan’ın oturuyor. Dizinin öyküsünü Pınar Ordu, İbrahim Güler, Melek Ordu’nun yazarken, senaryoyu ise Yaşar Aksu ve Nilüfer Yenidoğan Özmekik kaleme alıyor.

DİZİNİN KÜNYESİ

Yapım: Nöbetçi Yapım

Yapımcı: Berna Akpınar - Metin Namlısesli

Yönetmen: İlknur Uğuz Arslan - Bekir Dadaş

Senaryo: Yaşar Aksu- Nilüfer Yenidoğan Özmekik

Hikaye: Pınar Ordu, İbrahim Güler, Melek Ordu

Müzik: İrsel Çivit

Ortak Yapımcı: AFF MEDYA

Kırık Hayatlar 52. Bölüm Full İzle | Kanal D Kırık Hayatlar Son Bölüm İzle 5 Kasım - Resim : 1

Oyuncular:

Meltem Akçöl (Deniz), Erdem Yılmaz (Çınar), Mine Çayıroğlu (Ahu Kocabey), Burcu Almeman (Aysel Yılmaz), Atsız Karaduman (Fehmi Kocabey), Murat Onuk (Yalçın Kocabey), Arbnora Ademaj (Leyla), Zafer Öztürk (Şevki Yılmaz), Uğurhan Tekin (Serdar Yüksel), Felicia Sağnak (Ela Erduran) , Erdi Ünver (Barış), Mustafa Bademoğlu (Özgür Yüksel), Yeşim Çelebi (Esin Kocabey),Hatice İrkin (Öykü Yılmaz), Sedat Berke Özkök (Mert Kocabey), Ümit Ufuk Tosun ( Turgut), Sabriye Günüç(Hayriye), İbrahim Coşkun(Tekin), İbrahim Coşkun (Tekin Yüksel), Özlem Fidan Kamalıoğlu (Nuran Yüksel), Serdar Kamalıoğlu(Mahmut), Mesude Türkmen (Suzan), Hilal Attar ( Zeki)

Kırık Hayatlar dizisi 52. Bölüm İzle

5 Kasım günü Kanal D'de yayınlanan Kırık Hayatlar dizisinin 52. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link

KIRIK HAYATLAR 52. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kırık Hayatlar son bölüm izle dizi izle dizi haberleri teve 2 dizileri Kırık Hayatlar dizisi bedava dizi izle Kırık Hayatlar yeni bölüm izle