Kıraç, A Milli Takım şarkısıyla yine gündem oldu! Herkes o detayı konuşuyor

Kıraç, A Milli Takım şarkısıyla yine gündem oldu! Herkes o detayı konuşuyor

A Milli Takım'ın İtalya, Galler ve İsviçre'ye yenilerek EURO 2020'ye veda etmesi sonrası Kıraç hazırladığı 'Haydi' şarkısıyla sosyal medyada yeniden gündem oldu. Şarkının klibindeki bir detay sosyal medyanın diline düştü.

EURO 2020'ye büyük hayallerle katılan ancak ilk maçta İtalya'ya 3-0 yenilen A Milli Takım, ikinci maçta da Galler'e 2-1 mağlup oldu. İsviçre karşısında son umudunu kullanmak isteyen Türkiye, 3-1'lik yenilgiyle turnuvadan ayrıldı. 

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

'Bizim çocuklar' unvanıyla turnuvaya katılan ay-yıldızlıların oynadığı futbol eleştiri topladı. Sosyal medyada gündem olan bir diğer konu başlığı ise Kıraç oldu. Milli Takım için hazırladığı ‘Haydi’ şarkısıyla çok konuşulan Kıraç’la ilgili sosyal medyada, “Kıraç’ın klibindeki her Kıraç için Milli Takım 1 gol yedi” yorumları yapıldı.

Kıraç, A Milli Takım şarkısıyla yine gündem oldu! Herkes o detayı konuşuyor - Resim : 1

GRUPLARIN EN ÇOK GOL YİYEN TAKIMI...

Türkiye, EURO 2020 A Grubu'nda 3 maçın sonunda turnuvayı 8 gol yiyerek tamamladı. Milliler, şu ana kadar yediği 8 golle turnuva gruplarında en fazla gol yiyen takım oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Kıraç şarkıcı Kıraç Kıraç'ın milli takım şarkısı milli takım şarkısı sosyal medya magazin haberleri Milli takımın EURO 2020 şarkısı