Kim Milyoner Olmak İster'i kazanan Rabia Birsen Güvercin ne kadar para alacak? Uzmanı açıkladı

Magazin Haberleri Kim Milyoner Olmak İster
Kim Milyoner Olmak İster'i kazanan Rabia Birsen Güvercin ne kadar para alacak? Uzmanı açıkladı

Kim Milyoner Olmak İster'de mücadele eden Rabia Birsen Göğercin, tüm sorulara doğru cevap vererek 1 milyon TL'nin sahibi oldu. Vergi kesintileri sonrası Göğercin’in eline geçecek olan miktar da belli oldu.

24 yaşındaki Rabia Birsen Göğercin, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'e geçtiğimiz hafta konuk olmuş ve son soruya kadar gelmişti. 1 milyon TL'lik soruyu açtırmaya hak kazanan Göğercin, dün son soru için mücadele etti ve büyük ödülün sahibi oldu. Vergi Uzmanı Ozan Bingöl ise yarışmanın ardından yaptığı paylaşımda Göğercin'in vergi kesintisinden dolayı eline 804 bin 677 TL geçeceğini söyledi.

1 MİLYON TL KAZANDI

Sempatik tavırları ve başarısıyla adından söz ettiren Rabia Birsen Göğercin,"Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?" sorusuna "V" doğru cevabını vererek 1 milyon TL'nin sahibi oldu. Yarışmanın ardından Göğercin'in vergi kesintisiyle beraber ne kadar kazandığı da merak konusu oldu.

Kim Milyoner Olmak İster'i kazanan Rabia Birsen Güvercin ne kadar para alacak? Uzmanı açıkladı - Resim : 1

VERGİ UZMANI: YARIŞMACININ ELİNE NET 804 BİN 677 TL GEÇECEKTİR

Vergi uzmanı Ozan Bingöl de "X" hesabından yaptığı paylaşımda "Bugünkü yarışmada 1 milyon liralık soruya doğru cevap veren yarışmacının eline net [1.000.000 - ((1.000.000TL - 23.387tl istisna) x %20 İntikal Vergisi Kesintisi) =] 804.677 TL geçecektir" ifadelerini kullandı.

Kim Milyoner Olmak İster'i kazanan Rabia Birsen Güvercin ne kadar para alacak? Uzmanı açıkladı - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Rabia Birsen Göğercin Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster magazin haberleri