Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon liralık soru belli oldu! 'Hiç mi Kuruluş Osman izlemedin Batu'

Kim Milyoner Olmak İster Magazin Haberleri Kuruluş Osman

Kim Milyoner Olmak İster'de dün akşam final heyecanı yaşandı. Batu Alıcı, 3 yıl aradan sonra final sorusuna gelen ilk yarışmacı oldu. 1 milyon TL değerindeki soru Dede Korkut Hikayeleri'nden geldi. Alıcı'nın yanıtı bilememesi gündem oldu. Final sorusunun ardından ise Kuruluş Osman dizisi öne çıktı.

Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı Kim Milyoner Olmak İster'de 20 yaşındaki yarışmacı Batu Alıcı, 11. soruyu doğru yanıtlayarak 1 milyon TL'lik soruyu açtırmayı başarmış ancak tam bu sırada zilin çalması nedeniyle programın sonuna gelinmişti.

Programın yeni bölümünün yayınlanmasıyla son soru da ortaya çıktı.

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon liralık soru belli oldu! 'Hiç mi Kuruluş Osman izlemedin Batu' - Resim : 1

İŞTE FİNAL SORUSU

Final sorusunda, "Hangisi 'Dede Korkut Hikayeleri'ndeki karakterlerden biri değildir?" diye soruldu. Şıklar ise şu şekilde verildi:

A: Bala Hatun (Doğru yanıt)
B: Banu Çiçek
C: Bamsı Beyrek
D: Bayındır Han

B ŞIKKINI SEÇECEKTİ

Doğru cevabı A şıkkı olan soruyla ilgili 20 yaşındaki yarışmacı yanıttan emin olamadı ve çekilme kararı aldı. Bunun üzerine İmirzalıoğlu, "Peki, devam etseydin hangi şıkkı seçersin?" diye sordu. Bunun üzerine Alıcı, B şıkkı olan 'Banu Çiçek' yanıtını vereceğini söyledi. Doğru cevabın 'Bala Hatun' olduğunu gören genç rahat bir nefes aldı.

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon liralık soru belli oldu! 'Hiç mi Kuruluş Osman izlemedin Batu' - Resim : 2

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi olan Batu Alıcı Kim Milyoner Olmak İster'in geçtiğimiz haftaki bölümünde 400 bin TL'lik soruya kadar gelmeyi başarmıştı. 400 bin TL değerindeki soruya da doğru cevap veren Alıcı sosyal medyada gündem oldu. 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan Alıcı final sorusunda bazı eleştirilere maruz kaldı.

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon liralık soru belli oldu! 'Hiç mi Kuruluş Osman izlemedin Batu' - Resim : 3

"HİÇ Mİ KURULUŞ OSMAN İZLEMEDİN BATU!"

Batu Alıcı'ya final sorusunda Dede Korkut Hikayeleri ile ilgili bir soru yöneltildi. Alıcı soru üzerinden uzun süreler düşündü ama doğru cevabı bulamadı. 400 bin TL'yi alarak yarışmadan çekilmek zorunda kalan Alıcı sosyal medya kullanıcıları tarafından ilginç yorumlar aldı.

Alıcı'nın cevabını bilemediği soru 'Bala Hatun' ile ilgiliydi. Kuruluş Osman'da da geçen Bala Hatun karakteri yarışmacı tarafından bulunamayınca bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından ilginç yorumlar yapılmasına sebep oldu. İşte yapılan yorumlardan bazıları...

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon liralık soru belli oldu! 'Hiç mi Kuruluş Osman izlemedin Batu' - Resim : 4

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon liralık soru belli oldu! 'Hiç mi Kuruluş Osman izlemedin Batu' - Resim : 5

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon liralık soru belli oldu! 'Hiç mi Kuruluş Osman izlemedin Batu' - Resim : 6

 

Kaynak: Haber Global TV

Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu bala hatun magazin haberleri Kuruluş Osman