Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar! "Aileme dava açmak için geldim" dedi, stüdyo buz kesti

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster
Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar! "Aileme dava açmak için geldim" dedi, stüdyo buz kesti

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan avukat, kazandığı para ile ailesine dava açmak istediğini söyledi, stüdyo buz kesti. Şaşkınlığını gizleyemeyen Kenan İmirzalıoğlu'nun yanıtı ise sosyal medyada takdir topladı.

Kim Milyoner Olmak İster dün akşam sosyal medyanın da gündemindeydi. 12 soruyu doğru cevaplayarak büyük ödülün sahibi olmak isteyen yarışmacıların bilgilerini ortaya koyduğu program dün akşam yine enteresan bir olaya sahne oldu. 

Avukat olan Buket isimli yarışmacıya "Kimle geldiniz?" diye soran yarışmanın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, aldığı yanıt karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

KAZANDIĞI PARA İLE AİLESİNE DAVA AÇACAKMIŞ

Yarışmacı İmirzalıoğlu'na ailesi ile bir bağı olmadığını, kazandığı para ile dava açacağını söyledi. Kenan İmrizalıoğlu daha sonra Buket Hanım'a neden ailesiyle kan bağının olmadığını sordu. Yarışmacı, ailesinin kendisini maddi dayanak olarak gördüğünü ama kendisinin ihtiyacı olduğunda ailesinin yardımını görmediği için tüm bağını kopardığını söyledi.

İZLEYENLERİN AĞZI AÇIK KALDI

Sosyal medyada sevgi bağı edindiği yakınları olduğunu ama yanında gelme taleplerinin çok olması yüzünden yalnız geldiğini belirtti. Yarışmacının ailesine "benim rızamı almadınız davası" açacağını dile getirdiği anlar herkeste şaşkınlık yarattı.

Yaptığı açıklamayla stüdyodakilerin ağzını açık bırakan yarışmacıya İmrizalıoğlu "Aile olmanın içinde de bazı gereklilikler yok mudur? Büyükler küçükleri sever, küçükler büyükleri sever" sözleriyle karşılık verdi. Yarışmacının "Ben aile hukuku uzmanıyım yüzde doksanımız böyle maalesef" dedikten sonra başarılı sunucunun "Siz daha iyi bilirsiniz" sözleriyle stüdyo adeta buz kesti.

Yarışmacı, konuşmasında benzer şekilde bir davanın kazanıldığını söyledi. Yarışmacı "farkındalık" yaratmak istediğini söylerken Kenan İmirzalıoğlu da "Biz yine de annelerimizin kıymetini bilelim" diyerek cevap verdi.

Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu