Kılıçdaroğlu'nun danışmanı bir zamanların ünlü dizisinde oynamış

Kemal Kılıçdaroğlu
Kılıçdaroğlu'nun danışmanı bir zamanların ünlü dizisinde oynamış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iletişim koordinatörü Ömer Topsakal'ın bir zamanların sevilen dizisi Behzat Ç.'de oynadığı ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu’nun İletişim Koordinatörü Okan Konuralp’in TBMM Genel Kurulu’nda RTÜK üyesi seçilmesinin ardından yerine gelen Ömer Topsakal, Türkiye'de bir dönem sevilerek izlenen Behzat Ç. dizisinde rol almış.

Yeni bölümlerinin çekimine başlanan Bahzat Ç.'nin eski bölümlerinden birinde polisi canlandıran Ömer Topsakal, başka bir bölümde ise katil rolünde oynadı. 

2010 yılında yayımlanmaya başlayan ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde oynadığı polisiye dizi, final yaptığı 2019 yılına kadar sevilerek izlendi.

ÖMER TOPSAKAL KİMDİR

09 Eylül 1988 Ankara doğumlu olan Ömer Topsakal, Kırıkkale Üniversitesi Radyo Televizyon Yayıncılığı bölümünden 2009 yılında mezun oldu.

Aynı yıl Habertürk Televizyonu'nda çalışma hayatına başlayan Topsakal, 2011 yılında Avrasya TV'de Muhabir-Editör olarak görev yaptıktan sonra, bir kez daha Habertürk TV ekibine katıldı.
Yargı ve parlamento muhabirliği görevlerini üstlenen Topsakal, 2019 yılı Ekim ayından bu yana, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun basın danışmanı olarak görev yapıyor. 

 

Kılıçdaroğlu