Kerimcan Durmaz korumasız sokağa çıkmıyor!

Kerimcan Durmaz korumasız sokağa çıkmıyor!

Uçak tuvaletinde yayınladığı müstehcen görüntülerinden sonra ABD'ye giden Kerimcan Durmaz, dün Nişantaşı'nda koruması ile objektiflere takıldı.

Sosyal medyadan yaptığı skandal paylaşımla tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Kerimcan Durmaz'ın olaydan sonra koruma tutması dikkat çekmişti. 

Müstehcen paylaşımla tepki çeken Durmaz, eğitim için bir süreliğine Amerika'nın New York şehrine taşınmıştı.

Kerimcan Durmaz korumasız sokağa çıkmıyor! - Resim : 1

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, dün Nişantaşı'nda görüntülendi. 

"ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİM..."

Amerika'daki yaşamı hakkında "Söylemezsem Olmaz" programına konuşan Kerimcan Durmaz, "Bana iyi geldi orası aslında. Birazcık kendimi buldum. Burada yapmam gereken işler var. Geri geldim ama bakalım ileride yine gideceğim. Şimdilik buradayım... Kötü bir süreçten geçtim. Ne diyebilirim ki? Benim yanlışlıkla yapmış olduğum bir şey. Bir talihsizlikti başıma gelen... Çok zor günler geçirdim, kendimi çok kötü hissettim. Şu an gayet iyiyim. Her şey yolunda. İnsanlar tabii ki unuttular diyemiyorum. Zor bir süreçten geçtim" dedi.

"KİMİN GERÇEK OLDUĞUNU ANLADIM"

Geçtiğimiz aylarda Demet Akalın ile yaşadığı polemik hatırlatılınca Durmaz, "Kimin doğru, kimin gerçek olduğunu anladım. Onlarla ilgili konuşmak istemiyorum..." açıklamasında bulundu. 

Kerimcan Durmaz korumasız sokağa çıkmıyor! - Resim : 2

Röportajın ardından hızlı adımlarla uzaklaşan Kerimcan Durmaz'ın, Nişantaşı'nda korumasının göz hapsinde gezmesi dikkatlerden kaçmadı.

Kerimcan Durmaz