Kerimcan Durmaz'dan Caner Çalışır'a duygusal veda

Kerimcan Durmaz'dan Caner Çalışır'a duygusal veda

Ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, yakın arkadaşı Caner Çalışır'ın vefatının ardından sosyal medya hesabında duygularını dile getirdi.

31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, bu sabah geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Çalışır'ın vefatı eğlence dünyasını yasa boğdu.

"BİRLİKTE YAPACAĞIMIZ ÇOK ŞEY VARDI"

Caner Çalışır'ın bir dönem yakın arkadaşı olan Kerimcan Durmaz, sosyal medya fenomeninin vefatının ardından Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Durmaz, paylaşımına şu notu düştü:

"Caner'imm, dostum, bizi bugün bırakıp gitti...  Hala inanamıyorum, aklım almıyor. Daha çok erkendi be Caner'im, daha birlikte yapacağımız çok şey vardı.  

O kadar güzel anılar biriktirdim ki seninle, keşke bu kadar erken bırakmasaydın bizi.  Sen benim sevgimi, sırlarımı en güzel anılarımı biriktirdiğim yol arkadaşım olarak hep kalbimin bir köşesinde kalacaksın.  

Seni çok seviyorum ve bu hiç̧ değişmeyecek. Nurlar içinde uyu…  Lütfen dualarınızı eksik etmeyin." 

"KERİMCAN'I SİLDİM"

Caner Çalışır'ın bir arkadaşına, "Kerimcan'ı da sildim. Yanımda kalan çocuk da gitti, tek başıma kaldım yine. Cemal Can (Canseven), bak gelsin de çok özledim onu, tek başıma hiç bırakmazdı beni" mesajlarını attığı öne sürüldü.

Kerimcan Durmaz Caner Çalışır sosyal medya instagram