Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in romantik tatili

Sen Çal Kapımı Magazin Haberleri
Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in romantik tatili

Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kerem Bürsin ile Hande Erçel, baş başa tatil yapıyor. Ünlü çiftin keyifli halleri objektiflere yansıdı.

Sen Çal Kapımı dizisinin aşıkları Kerem Bürsin ile Hande Erçel, tatil sezonunu açtı. Final yapan dizilerinin ardından Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in Bodrum tatili başladı.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in romantik tatili - Resim : 1

Ünlü çift, önceki gün konakladıkları otelde objektiflere takıldı. Denizin ve güneşin keyfini çıkaran aşıkların baş başa olduğu görüldü. Kitap okuyup sezonun yorgunluğunu atan çiftin hayli keyifli halleri kameralara yansırken, ikilinin kendilerine gelen teklifleri değerlendirdikleri öğrenildi.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in romantik tatili - Resim : 2

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Bodrum Türkbükü'nde görüntülenen 27 yaşındaki Erçel, muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı.

"KEREM ÇALIŞIYOR" 

Tatile arkadaşlarıyla devam eden Erçel'i sevgilisinin ne zaman katılacağı sorulunca, "Evet, Kerem İstanbul'da çalışıyor. Reklam filmi falan çekiyor..."

Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in romantik tatili - Resim : 3

"Ablamlar ile bir tatil düşünüyorum, Mavi doğduğundan beri ben çalışıyorum. O yüzden birkaç hafta onlarla vakit geçirmek istiyorum" yanıtını vermişti.

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri Hande Erçel Kerem Bursin hande erçel tatil kerem bürsin tatil Sen Çal Kapımı