Kerem Bürsin gelinlik giydi! "Erkek, kadının üzerinde değildir"

Kerem Bürsin gelinlik giydi! "Erkek, kadının üzerinde değildir"

Blu TV dizisi 'Aynen Aynen'de Kerem Bürsin ile partner olan oyuncu Nilperi Şahinkaya, Bürsin'in gelinlik giymesi hakkında konuştu.

Eğlenceli kadın-erkek ilişkisini konu alan mini dizi Aynen Aynen’de Kerem Bürsin’le birlikte kamera karşısına geçen oyuncu Nilperi Şahinkaya, rol arkadaşının bir sahnede gelinlik giymesi hakkında konuştu.

Nilperi Şahinkaya, “Kadın-erkek ayrımcılığı var. Kerem ve senaristimiz buna çok takılıyor. Kadın, erkek olabilir; erkek de kadın... Erkek, kadının üzerinde değildir” diye konuştu.

“SOĞANLI, SARIMSAKLI DÜRÜM YİYOR; GEL BENİ ÖP DİYOR”

Ünlü ikili, daha önce de yine Blu TV yapımı olan "Yaşamayanlar" dizisinde birlikte çalışmıştı.

Kerem Bürsin, Yaşamayanlar’da Nilperi Şahinkaya’yla olan sahneleri hakkında şunları söylemişti:

"Partnerim Nilperi Şahinkaya başkaydı. Öpüşme sahnemiz var mesela. Nilperi soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da ‘Gel beni öp’ diyordu.”

Kerem Bürsin gelinlik giydi! "Erkek, kadının üzerinde değildir" - Resim : 2

Bu açıklamanın ardından oyuncu Nilperi Şahinkaya ise şu açıklamayı yapmıştı:

"Kerem Bursin'le öpüşme sahnemizden önce, set yemeği olarak tavuklu dürüm geldi. İçinde soğan sarımsak yoktu fakat Kerem ile aramızda bir espri olarak böyle kaldı. O dürümü de Kerem'le beraber yedik.”

"O BENİM EKRAN ÖNÜNDEKİ AŞKIM"

Bir dönem Nilperi Şahinkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Kerem Bürsin, “Yanlış anlamayın üstünüze alınmayın ama yani o haberler çıktığında burada değildim maalesef. Yani bir olayı nereye çektiniz ya. Nilperi benim ekran önündeki aşkım. Yani ona aşığım onunla çalışmak acayip keyifli bayılıyorum ona. İlk projemizdebn beri hep ona hayran kaldım. İnanılmaz bir partner" açıklamasında bulunarak çıkan haberleri yalanlamıştı. 

Kaynak: Haber Global TV

Kerem Bursin Nilperi Şahinkaya magazin haberleri