Kenan İmirzalıoğlu'nun zor anları: "Çok üzgünüm"

Magazin Haberleri
Kenan İmirzalıoğlu'nun zor anları: "Çok üzgünüm"

'Kim Milyoner Olmak İster?'in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, önceki gece Çubuklu görüntülendi. Geçtiğimiz ay yarışmaya katılan Simay Atlı'nın depremde yaşamını yitirmesiyle ilgili soru karşısında duygusal anlar yaşayan İmirzalıoğlu, "Çok üzgünüm. Allah bu felaketi bir daha başımıza getirmesin" dedi

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Kenan İmirzalıoğlu, Çubuklu'daki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

"ÇOK ÜZGÜNÜM"

Basın mensuplarının sorularına yanıt veren İmirzalıoğlu, "Olaylarla alakalı konuşmak istemiyorum, çok üzgünüm. Nasıl olabiliriz ki?" diye konuştu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun zor anları: "Çok üzgünüm" - Resim : 1

Oyuncu, geçtiğimiz aylarda sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster?' adlı programa katılan yarışmacı Simay Atlı'nın depremde hayatını kaybetmesi hatırlatılınca duygulandı ve uzun bir süre konuşamadı.

"ALLAH BU FELAKETİ BİR DAHA YAŞATMASIN"

Kenan İmirzalıoğlu, "Allah bu felaketi de inşallah bir daha başımıza getirmesin. Umarım gereken bütün önlemleri alırız. Sonra konuşalım, üzgünüm" ifadelerini kullandı.

"ONLARIN HEPSİ SAHTE"

İmirzalıoğlu, kendisi adına açılan sosyal medya hesaplarıyla ilgili de, "Benim hiç sosyal medya hesabım olmadı. Sizler de iyi bilirsiniz. Olan hesapların hepsi sahte. Benim kendime ait bir sosyal medya hesabım yok" diyerek, aracına bindi ve hızla oradan ayrıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Kenan İmirzalıoğlu deprem Hatay Kahramanmaraş depremi magazin haberleri