Kenan İmirzalıoğlu, Kurtlar Vadisi Kaos'a yeşil ışık yaktı

Dizi Haberleri
Kenan İmirzalıoğlu, Kurtlar Vadisi Kaos'a yeşil ışık yaktı

Ekrana ara veren Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, Kurtlar Vadisi Kaos'ta rol alacağı iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, normalleşme adımlarının atıldığı ilk gün Cihangir’de bir plakçıda görüntülendi.

“PANDEMİ HERKESİ YORMAYA BAŞLADI”

Magazinburada'da yer alan habere göre; yeni normalleşme adımlarının atılmasıyla ilgili yorum yapan Kenan İmirzalıoğlu, “Evde bebek olduğu için biz fazla normalleşemiyoruz. Tedbirler devam ediyor. İnşallah yaza kadar sağlıklı bir şekilde normale döneriz. Pandemi artık herkesi yormaya başladı” ifadelerini kullandı.

Kenan İmirzalıoğlu, Kurtlar Vadisi Kaos'a yeşil ışık yaktı - Resim : 1

“SİNEM UYKUSUZ KALIYOR”

Geçtiğimiz yıl ekim ayında dünyaya gelen kızı Lalin’in bakımıyla ilgili konuşan İmirzalıoğlu, “Geceleri daha çok annesi ilgileniyor. Yani Sinem biraz uykusuz kalıyor ben ise gündüzleri ilgileniyorum” dedi. 

"TEKLİF GELİRSE NEDEN OLMASIN"

Kurtlar Vadisi Kaos'ta rol alacağı iddiaları hakkında da konuşan ünlü oyuncu, “Arkadaşlar teklif geldiğini ben de gazeteden öğrendim” dedi.

Teklif gelmesi durumunda değerlendirip değerlendirmeyeceği sorulan Kenan İmirzalıoğlu, “Arkadaşlar oyunculuğu bırakmadık. Herhangi bir teklif yok ancak gelen bir teklif olursa neden olmasın” dedi.

Kenan İmirzalıoğlu, Kurtlar Vadisi Kaos'a yeşil ışık yaktı - Resim : 2

KURTLAR VADİSİ KAOS KONUSU NE?

Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz, geçtiğimiz aylarda dizi hakkında şu detayları paylaştı:

"Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide dünyayı kaosa yöneltip, kaos ile yönetmek. Biz de bu kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya çalışacağız.

Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız." 

Şaşmaz, dizinin iddiasını ise şu sözlerle ortaya koydu: 

"Yakın coğrafyamızda, körfez olsun, bu civardaki ülkelerde, siyasi ve coğrafi denklemde bizler nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapabiliriz. Bunları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda da Myanmar'dan Afganistan'dan Makedonya'ya hatta Amerika'ya uzanan hikayeler olacak diye şimdiden müjde verebilirim."

Kenan İmirzalıoğlu, Kurtlar Vadisi Kaos'a yeşil ışık yaktı - Resim : 3

KURTLAR VADİSİ KAOS NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Necati Şaşmaz'ın açıklamaları sonrası merakla beklenen Kurtlar Vadisi'nin ekrana dönüş tarihi, hangi kanalda yayınlanacağı ve yeni oyuncuları henüz belli olmadı. Yapımcıdan gelecek açıklama bekleniyor. Dizinin henüz çekimleri başlamadı ve dolayısıyla herhangi bir fragmanı da yayınlanmış değil. 

Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi Kaos Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman yayınlanacak Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda yayınlanacak dizi haberleri