'Kenan İmirzalıoğlu koronavirüse yakalandı' iddiası

Magazin Haberleri
'Kenan İmirzalıoğlu koronavirüse yakalandı' iddiası

Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu’nun bir süredir evde yatak döşek yattığı ve hamile eşi Sinem Kobal’a bulaştırmak istemediği için odasından çıkmadığı iddia edildi. Kenan İmirzalıoğlu hakkındaki bir diğer iddia ise koronavirüs testinin pozitif çıktığı yönünde…

Meslektaşı Sinem Kobal ile mutlu bir evlilik sürdüren ve ikinci kez baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu’nun hastalıkla boğuştuğu iddia edildi.

'Kenan İmirzalıoğlu koronavirüse yakalandı' iddiası - Resim : 1

Bir süredir evinde tedavi olan Kenan İmirzalıoğlu'nun hastalığını hamile olan Sinem Kobal ve kızı Lalin'e bulaştırmak istemediği için odasından çıkmadığı konuşuluyor.

'Kenan İmirzalıoğlu koronavirüse yakalandı' iddiası - Resim : 2

KENAN İMİRZALIOĞLU KORONAYA MI YAKALANDI

İkinci kez baba olmaya hazırlanan İmirzalıoğlu'nun Covid 19 testinin pozitif çıktığı ve programın bu nedenle bir süre aksayacağı iddia edildi. Hamile olan Sinem Kobal ve kızı Lalin'in sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

VİRÜS NEDENİYLE DİZİ SETLERİ DURDU

Başrol oyuncularının koronavirüse yakalanmasının ardından Yargı, Kanunsuz Topraklar, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ve Bergen gibi projelerin çekimleri durduruldu. Camdaki Kız'da oynayan Enis Arıkan ve Bahar Şahin de ikinci kez koronavirüse yakalandı.

Kaynak: Haber Global TV

Kenan İmirzalıoğlu koronavirüs Kim Milyoner Olmak İster magazin magazin haberleri