Kenan Doğulu'dan Beren Saat yorumu: Her sahnesi mükemmel

Kenan Doğulu'dan Beren Saat yorumu: Her sahnesi mükemmel

Kenan Doğulu, Netflix üzerinden yayınlanmaya başlayan Atiye dizisinin başrol oyuncusu eşi Beren Saat'in performansı hakkında konuştu.

Netflix üzerinden yayınlanmaya başlayan Atiye dizisinin başrol oyuncusu Beren Saat, performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Dizinin ilk bölümüne ise Saat'in sevişme sahnesi damga vurdu.

"DÜNYA ÇAPINDA BİR OYUNCU"

Kenan Doğulu, eşinin başrolde yer aldığı diziyi izledikten sonra Beren Saat'e övgüler yağdırdı. Posta'nın haberine göre Doğulu, "Her sahnesi mükemmel. Beren'in performansına bir kez daha hayran kaldım, onunla gurur duyuyorum. Dünya çapında bir oyuncu. Mehmet ile harika partner oldular" sözleriyle eşini beğendiğini dile getirdi.

Kenan Doğulu'dan Beren Saat yorumu: Her sahnesi mükemmel - Resim : 1

"HİKAYELERİ OLMASI GEREKTİĞİ YERDEN ÇEKİYORUZ"

Oyuncu Beren Saat çok konuşulan sevişme sahnesi ile ilgili olarak ise "Olması gerektiği gibi, çok da ekstra bir şey yok. Bizde sansür, olması gerekeni kısıtlamış durumda. "Aa bu sahnede cinsel bir içerik var mı?", "Öpüşüyorlar mı?", "Bunu böyle yazarsak ne olur?" gibi korkular yaşamadan, olması gerektiği yerden hikayeleri çekebiliyoruz. Yoksa "Biz özgürüz" diyerek çok ekstrem şeyler yaşanmıyor" yorumunda bulunmuştu.

Kenan Doğulu Netflix Atiye dizisi Beren Saat